Truc de machiaj: De să zâmbim când ne dăm cu ruj

 Cristescu Catalina
.

Vrei ca buzele tale să arate impecabil? Apelează la acest truc de machiaj de fiecare dată când te dai cu ruj.

[gallery ids="2423596,2423593,2423591,2423590,2423589,2423588"]

 

Indiferent că porți un ruj roșu, nude, în tonuri de maro, mov, sau adori look-ul gotic asigurat de rujurile negre sau extrem de închise la culoare, uniformizarea nuanței este unul dintre aspectele la care e bine să fii atentă.

Citește și:

Secrete de beauty de la vedete. Păr sănătos și rezistent ca al Andreei Berecleanu

Cele mai frumoase machiaje și coafuri de la Premiile Oscar 2018

De cele mai multe ori desenăm cu maximă atenție conturul buzelor, aplicăm rujul fără să depășim conturul, să ne murdărim, și ne concentrăm la partea evidentă privirii: arcul lui Cupidon (v-ul buzei superioare) și buza inferioară.

Mușcăm cu buzele șervețelul pentru a nu rămâne cu ruj pe dinți, și, aparent, totul este în regulă. Dar cum arată comisura buzelor?

Greșeala cel mai des întâlnită de aplicare a rujului este tocmai neglijarea colțului buzelor, care trebuie să fie și ele conturate cu creion și apoi îmbrăcate în produs.

Imaginează-ți că ai un ruj roșu intens, când ții gura închisă arată perfect, dar când începi să vorbești se vede pielea în extremitățile gurii. Urât, nu?

De aceea, când te dai cu ruj pur și simplu zâmbește larg sau râzi și ține buzele în această poziție preț de câteva secunde.

Timpul este suficient pentru a distribui uniform rujul tău preferat către colțurile buzelor. Așa obții acoperire perfectă și buze extreeem de senzuale.

Cătălina Cristescu

Foto: Hepta/PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton