Eminem, de nerecunoscut la 48 de ani. Depresia, dependența de droguri și medicamente și-au pus amprenta! Cum arată artistul acum

 Dumba Gabriela
.

Eminem a fost una dintre cele mai mari surprize de la decernarea premiilor Oscar 2020. Fără îndoială, una dintre legendele hip hop-ului mondial, artistul care acum are 48 de ani este de nerecunoscut și invitații Academiei americane de Film au fost surprinși de prezența lui pe scenă, mai cu seamă că Eminem a ales să cânte o melodie veche de 17 ani, Lose Yourself'. Piesa a fost coloană sonoră pentru filmul „8 Mile' și i-a adus rapperului premiul Oscar pentru Cel mai bun cântec original, în 2003.

18221456.00000318221456.000003

În ultimii ani, Eminem a fost o prezență foarte discretă și, astfel, apariția lui la Oscar 2020 i-a lăsat pe mulți cu gura căscată. Artistul are câteva kilograme în plus și poartă barbă, fiind greu de recunoscut prin prisma noului său look.

Se pare că depresiile repetate și dependențele de droguri și medicamente și-au pus amprenta pe chipul lui Eminem.

O carte biografică despre Eminem,Not Afraid: The Evolution of Eminem', apărută recent a scos la suprafață informații uluitoare despre dependența de medicamente a rapperului.

Autorul scrie despre Eminem că, în 2007, a fost la un pas de moarte într-o perioada în care ajunsese să ia 30 de pastile de Vicodin pe zi. Acesta a fost dus de urgență la spital după ce a consumat echivalentul a patru plicuri de heroină. Organele îmi cedau: ficatul, rinichii. Urma să fac dializă, nu credeau că o să supraviețuiesc, credeau că o să mor', a spus artistul.

Pe lângă cele 30 de pastile de Vicodin, rapperul ajunsese să consume până la 60 de pastile de Valium într-o singura zi, citează protv.ro. Artistul a înlocuit ulterior Vicodinul cu metadona, un agonist opioid de sinteză prescris ca și calmant sau ca substitut pentru dependența de narcotice. Cel care l-a salvat, într-un final, a fost cântărețul britanic Elton John, care i-a oferit sprijin în momentele de cumpănă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton