Cine este Bianca Butti, iubita lui Amber Heard, fosta soție a lui Johnny Depp. Femeia trăiește o adevărata dramă

 Cica Cristina
.

Amber Heard pare că l-ar fi uitat definitv pe Johnny Depp, iar întreg epidosul tumultos al divorțului a fost lăsat în urmă. Amber Heard și-a refăcut viața, de data aceasta alături de o femeie. Mulți se întreabă cine este iubita lui Amber Heard și ce secrete ascunde.

Amber-Heard-BianCA-ButtiAmber-Heard-BianCA-Butti

Amber Heard a fost destul de vocală în legătură cu bisexualitatea ei și recent, a fost fotografiată sărutând o femeie în Palm Springs, California. Curând, femeia misterioasă a fost identificată ca Bianca Butti, o cineastă din Los Angeles

Cele două s-au afișat împreună la evenimentului WME Pre-Oscar din Los Angeles. Au atras atenția nu doar pentru ca au apărut ținându-se de mână, ci pentru că s-au îmbrăcat excentric. Amber Heard a ales o rochie neagră, sexy, cu un decolteu adânc; la polul opus Bianca Butti a purtat un costum masculin, atrăgând toate privirile, scrie spynews.ro.

Citește și: Răsturnare de situație. Amber Heard admite că l-ar fi bătut pe Johnny Depp. Înregistrarea șocantă unde a spus tot: „Nu ți-am dat un pumn, doar te-am lovit”

Mai multe imagini au apărut în presa internațională, cele două fiind surprinse numai cu zâmbetul pe buze. Totuși, întrebarea care stă pe buzele tuturor ar fi cine este Bianca Butti'.

Bianca Butti are 38 de ani și este cunoscută pentru proiecte precum „Hank and Asha' (2013), „Her and Him' (2019) și „Kill Rob Bailey' (2018). De asemenea, a lucrat la succesul serialului „Love & Hip-Hop: Atlanta' și la o varietate de filme, printre care se numără „Eyes on the Moon' și „An American In Texas'.

Citește și: Get the look Amber Heard – machiaj glam

Bianca Butti suferă de cancer

Are o carieră de succes, însă în viața personală lucrurile nu sunt tocmai roz. Bianca Butti are cancer de sân. Prima dată a fost diagnosticată în anul 2015, iar anul trecut boala necruțătoare a revenit, scrie meaww.com.

„Am trăit fără cancer până în urmă cu aproximativ 2 luni. Din păcate, am fost diagnosticată încă o dată cu cancer la sân. Același sân. Tumoare nouă”, a anunțat ea la momentul respectiv.

În ciuda bolii, Bianca Butti nu și-a pierdut nici speranța, nici zâmbetul de pe buze. Este caracterizată de multe prietene ca o femeie curajoasă și „o adevărată forță”.

Citește și: Johnny Depp şi Amber Heard au ajuns la un acord

„Pentru a ajunge la vindecare trebuie să fii complet relaxat, Este uimitor cât de dificil poate fi acest lucru! Meditația ajută. Exercitiile ajută. Peisajele frumoase ajută. Să te simți sprijinit și iubit iarăși ajută”, a mai spus Bianca Butti.

Sursa foto: Instagram, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton