Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020

 Stamen Diana
.

S-a ales artistul care va reprezenta România la Rotterdam. Roxen este cea care va merge la Eurovision 2020 și speră ca vocea ei să ducă țara noastră în top.

Roxen ne va reprezenta la Eurovision 2020 și a fost o alegere neașteptată, dar care i-a bucurat pe telespectatori. Tânăra artistă este asemănată cu Dua Lipa. Talentul său a reușit să o ducă pe scena unuia dintre cele mai importante concursuri internaționale de muzică.

Citește și: Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020

„În copilărie, am participat la diverse concursuri si festivaluri, insă întotdeauna mi-am dorit să fac muzică la cel mai înalt nivel și visam să cânt pe scene mari și să mă adresez publicului. Acum, sunt emoționată și provocată în același timp, deoarece simt că încep să ies deja din zona mea de confort. Dar asta îmi place, mereu m-am simțit atrasă de lucrurile noi, de provocările care au venit în viața mea. Mă bucur și sunt recunoscătoare pentru această oportunitate. În acest moment, toată energia și atenția îmi merg către Eurovision, pentru care îmi doresc să mă pregătesc cât pot de bine', a declarat Roxen.

Anul acesta, Televiziunea Română a colaborat cu casa de discuri Global Records, iar în portofoliul lor se află artiști precum INNA, Antonia, Delia, Carla’s Dreams, Alina Eremia, Mira, iar lista poate continua.

TVR a avut pe listă trei nume: Diana V, Cezar și Roxen. Comisia de specialiști a ales ca Roxen să reprezinte România la Eurovision 2020. Dintre toți cei trei finaliști, tânăra artistă s-a făcut remarcată datorită vocii sale, dar și a prezenței scenice.

Citește și: Cine este Roxen, artista care va reprezenta România la Eurovision 2020

Comisia de specialiști a fost compusă din: Crina Mardare vocal coach, Luminiţa Anghel, interpret, Lucian Ştefan, managing partner Global Records, Liana Stanciu, producător muzical radio-TV şi şefa delegaţiei României la Eurovision, Dan Manoliu, producător TV, director artistic, Gabriel Scîrlet, regizor muzical, Liviu Elekes, compozitor şi regizor muzical, Andrei Tudor, compozitor, şi Bogdan Păun, regizor muzical.

Cele cinci piese care vor intra în finala de pe 1 martie vor fi anunțate de TVR pe data de 21 februarie.

Citește și: EUROVISION 2019. Ester Peony, reprezentanta României, nu s-a calificat în finală

FOTO: Instagram

Roxen-Eurovision-2020-1Roxen-Eurovision-2020-1
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton