”Am crezut că mi se termină viața”. Emily Burghelea a ajuns de urgență la spital, la cinci zile după ce a născut. Ce probleme are

 Calin Maria Bianca
.

Emily Burghelea a ajuns de urgență la spital, la cinci zile după ce a născut. Încă de ieri dimineață, vedeta se confruntă cu numeroase stări de rău. Totul a decurs bine în primele zile după ce l-a adus pe lume pe fiul ei. Ba chiar recuperarea a fost una foarte rapidă, astfel că nu a stat decât o zi în spital cu bebelușul. Totuși, problemele și-a făcut simțită prezența ieri. Proaspăta mămică se confruntă cu 'furia laptelului', care reprezintă angorjarea patologică a sânului, ca urmare a creșterii bruște a volumului laptelui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Emily Burghelea a ajuns de urgență la spital, la cinci zile după ce a născut. Emily Burghelea nu este la prima naștere, astfel că ieri nu s-a speriat foarte tare. Și când a născut-o pe Amedeea s-a confruntat cu această problemă. Din fericire, atunci nu a ținut-o decât o zi. Lucrurile au luat o altă întorsătură de data aceasta, iar vedeta nu poate înțelege unde este problema și de ce trece prin astfel de clipe cumplite.

whatsapp-image-2023-01-25-at-14.03.43whatsapp-image-2023-01-25-at-14.03.43

Încă de ieri după-amiază nu se simte deloc bine. A urmat regula întreg procesul care se face când te confrunți cu 'furia laptelui', însă în zadar. În miez de noapte, Emily Burghelea avea temperatură foarte mare, astfel că a fost nevoită să ajungă de urgență la spital. Nu a petrecut prea mult timp pe mâinile medicilor, astfel că acum este acasă, alături de fiul ei.

Citește și: Emily Burghelea a postat prima imagine cu soțul ei fără ochelari. Cum arată Andrei: „Tatăl copiilor mei…”

Citește și: Cum arată Emily Burghelea la trei zile după ce a născut. Vedeta a fost externată din spital: 'Sunt recuperată aproape în totalitate'

Citește și: Alex Bodi și Ema Uta s-au despărțit din nou. Ce spune afaceristul despre relația cu Iulia Sălăgean, fosta lui soție: „Ea și-a așteptat bărbatul'

Citește și:„Sunt anumite lucruri despre care el crede că eu nu spun adevărul”. Marius Elisei îi pune la îndoială sinceritatea Oanei Roman

Emily Burghelea a ajuns de urgență la spital, la cinci zile după ce a născut

Emily Burghelea s-a trezit cu o stare febrilă cu care nu s-a mai confruntat până acum. Fiindcă alăptează, vedeta nu poate lua pastile puternice, astfel că a apelat la remedii naturale. Din nefericire, fără rezultat, astfel că a mers de urgență la spital. Totuși, decizia de a merge în miez de noapte la urgențe și a-și lăsa bebelușul acasă nu i-a picat deloc bine proaspetei mămici.

'Nu vă puteți încipui cât de rău a putut să-mi fie aseară. Am crezut că mi se termină viața. Mă simt mai ok acum. Am ajuns la urgență în mijlocul nopții, cu febră 39,4. Nu am trecut niciodată prin așa ceva. Nu puteam să-mi controlez corpul. Tremuram din toate încheieturile. Eram sub plapumă și tremuram. (…) Am ajuns la urgențe și nu prea are nimeni un tratament pentru această problemă. (…) Chestia asta cu febra laptelui e foarte nasoală. Trebuie să aveți mare grijă.', a postat vedeta pe contul ei de Instagram.

Emily Burghelea: 'Nu există tratament pentru așa ceva'

Emily Burghelea nu a plecat imediat la urgențe, ci a așteptat să ajungă acasă la ei mama soțului, tocmai pentru a lăsa copilul unei persoane de încredere. Deși cel mic era cu bunica lui, vedeta nu-și putea lua gândul de la el. Într-un final, medicii i-au făcut o perfuzie, însă i-au explicat că nu există un tratament pentru 'furia laptelui', astfel că au trimis-o acasă.

'A trebuit să vină mama lui Andrei să stea cu bebelușul. Plus că nu vreți să știți cât de greu mi-a fost mie la spital, fără el. În mintea mea era că l-am lăsat singur. Dar nu era singur, era cu bunica. Era super safe. Pentru mine șocul a fost mare. Preferam să stau cu febră și frisoane decât să-l las acasă. Am mai avut și febră înainte să adorm, am zis că trece. Când m-am trezit, a fost groaznic și am ajuns la spital. Dacă nu reușesc să fac totul cu febra laptelui, e posibil să o dau în mastită. (…) La urgență mi-au făcut ceva și m-au trimis acasă. Nu au tratament pentru așa ceva. (…) Nu înțeleg ce fac greșit. Nu pricep. La Amedeea a fost totul ok.', a continuat Emily Burghelea.

Emily Burgehelea s-a recuperat foarte repede după naștere

Pe 20 ianuarie, Emily Burghelea a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, ce a primit nota 10 din partea medicilor. Vedeta radia de fericire în acele momente, iar timp de câteva ore le-a povestit fanilor totul pas cu pas. Ei bine, pe 22 a plecat acasă, fiind externată alături de bebeluș. S-a recuperat foarte repede, fiind vorba despre o naștere naturală, însă problemle au început să apară de ieri. 'Furia laptelui' nu-i dă deloc pace, astfel că după ce a fost în miez de noapte la urgențe, așteaptă un specialist privind astfel de probleme pentru a o ajuta.

Sursă foto: Instagram / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton