„Vorbeau de dinainte și eu nu știam. I-a spus că...”. Ce mesaj a primit Bia Khalifa de la Viorica de la Clejani, înainte de a forma un cuplu cu Fulgy

 Ifrim Georgiana
.

Ce mesaj a primit Bia Khalifa de la Viorica de la Clejani, înainte de a forma un cuplu cu Fulgy. Viorica de la Clejani i-a scris Biei Khalifa, înainte de a forma un cuplu cu Fulgy. În urmă cu două zile, fosta concurentă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!' confirma relația cu fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani. Acum, Mr. Moft, așa cum se autointitulează tânărul, a făcut primele declarații despre relația cu blondina, mărturisind că este fericit și pe cale de a deveni cea mai bună versiune a lui. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce mesaj a primit Bia Khalifa de la Viorica de la Clejani, înainte de a forma un cuplu cu Fulgy. Bia Khalifa și Fulgy formează un cuplu de puțin timp, însă au făcut deja un pas important și s-au mutat împreună. Se pare că fosta concurentă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici' i-a cunoscut pe părinții iubitului ei și a postat mai multe imagini cu aceștia pe rețelele de socializare. Potrivit spuselor lui Fulgy, cei doi se cunosc de multă vreme, însă primele lor interacțiuni au avut loc în mediul online. Recent, acesta a dezvăluit un detaliu surprizător, acela că Viorica de la Clejani i-a scris un mesaj Biei Khalifa, pe vremea când era concurentă la reality show-ul difuzat pe ProTV.

vio-11vio-11

Viorica de la Clejani i-a scris Biei Khalifa, înainte de a forma un cuplu cu Fulgy. Dacă blondina a fost mai reținută în a face declarații despre noua ei relație, Mr. Moft a dat tot din casă și a dezvăluit câteva detalii surprinzătoare despre povestea lor de dragoste. Fiul Clejanilor a mărturisit că o cunoaște pe partenera lui de la 15 ani și că nu a fost nevoie de prea multe eforturi pentru a o convinge să se mute cu el.

Citește și: „Puteți să-mi spuneți Doamna Moft. Iubitul meu…'. Bia Khalifa, primele declarații despre relația cu Fulgy, după ce și-au petrecut noaptea împreună. I-a cunoscut și părinții

Citește și: Fulgy, din nou în instanță. Fiul Clejanilor e obligat să urmeze un tratament medical, pentru a-și rezolva problema cu drogurile

Citește și: Nelu Cortea a fost lovit de un taur la America Express. S-a ales cu o rană: „Era să mor de două ori”

Citește și: Bianca Drăgușanu o acuză pe Claudia Pătrășcanu de hărțuire: „Este bolnavă psihic. Mă jignește și pe mine și pe copilul meu”

Ce mesaj a primit Bia Khalifa de la Viorica de la Clejani, înainte de a forma un cuplu cu Fulgy

Se pare că prima întâlnire dintre Biha Khalifa și Viorica de la Clejani a decurs excelent, potrivit spuselor lui Fulgy. Artista i-ar fi scris un mesaj de încurajare blondinei, pe vremea când era concurentă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'.

„O fată frumoasă și aceeași gândire ca și mine. Oricum ar fi fost Bia sau oricum ar fi fost orice femeie din viața mea, mama mea o respecta și o iubea. Din simplul motiv că sunt eu fericit și bine. A avut o reacție pozitivă. A luat-o în brațe și a pupat-o. Ele vorbeau de dinainte și eu nu știam.

Mama o urmărea la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!' și fiind un consumator, ca toată lumea, de televiziune, de show-uri și de chestii, a citit-o pe Bia și a simțit să-i scrie un mesaj în care i-a spus că e un om minunat să nu renunțe și să nu pună capul la hate sau la oamenii care te trag în jos', a dezvăluit Fulgy, potrivit cancan.ro.

Cum s-au cunoscut Fulgy și Bia Khalifa

Deși o cunoaște pe blondină de când avea 15 ani, abia recent Fulgy și-a făcut curaj să-i scrie acesteia pe rețelele de socializare. Mutarea împreună a fost o mișcare pe care și-au dorit-o ambii parteneri, fiul Vioricăi de la Clejani mărturisind că nu a fost nevoie de prea multe insistențe din partea lui.

„Dar sunt toate bune și frumoase, vreau să vă spun că am cunoscut-o pe fata asta recent, bine, eu o știu de la 15 ani, dar asta e o poveste mai lungă. (…) Online. Online se fac lucrurile acum. Doar i-am spus „vino' și a venit. Nu am stat să mă rog sau să-mi bat capul. Ea mi-a răspuns de la primul mesaj și uite-ne aici, suntem la Beach, please!. Mie îmi place lumea asta, eu aș vrea să fac parte din lumea asta, promit că de data asta sunt varianta cea mai bună și promit lucruri frumoase. Vreau fapte mai mult, nu vorbe', a adăugat artistul, potrivit sursei citate.

„A simțit să-l sune pe taică-su și să-i spună că vrea să vină cu un băiat'

Fulgy este în culmea fericirii de când formează un cuplu cu Bia Khalifa. Se pare că blondina vrea să i-l prezinte tatălui ei pe noul iubit, potrivit declarațiilor făcute de fiul Clejanilor.

„Cu Bia în felul următor spun: e o fată foarte mișto, e un om minunat. Dacă era ce nu trebuie, crede-mă că nu era lângă Mr. Moft. Iar acum, vă rog frumos, din partea mea, pe Bia Khalifa o strigați Mrs. Moft. Deci avem o relație foarte frumoasă și ne înțelegem de minune. Eu, unul, sunt mai fericit decât am fost vreodată, de ce să mint?! (…)

Vă dau ceva din casă, dar nu mult. Vreau să vă spun că la cum m-am comportat cu ea de când o cunosc, astăzi, Bia poate te superi că spun, femeia a simțit să-l sune pe taică-su și să-i spună în spaniolă că vrea să vină cu un băiat, că a cunoscut un tip și vrea să-l prezinte. Tatăl ei, după voce și după răspunsul lui, pentru că am puterea asta de a citi și a simți oamenii, a spus un „Si', spaniol', a încheiat acesta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton