Cine este Natalia Nigai, concurentă Casa Iubirii sezonul 2. A participat și în primul sezon

 Laciu Andreea
.

Cine este Natalia Nigai. Fosta concurentă din primul sezon al show-ului matrimonial prezentat de Andreea Mantea a revenit și în cel de-al doilea sezon. Se numără printre cei patru concurenți, doi băieți și două fete, care s-au întors în Casa Iubirii, sperând că acum vor avea mai multe șanse să își găsească partenerii potriviți. Rămâne de văzut dacă ea va reuși să plece acasă cu sufletul ei pereche, de data aceasta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Tânăra susține că își dorește un partener de viață care să fie de-o seamă cu ea. Are o relație extrem de strânsă cu familia ei, deși tatăl ei este mai autoritar. Mai mult decât atât, el a fost și cel care s-a opus relației ei anterioare. Cu toate acestea, este fericită pentru că a avut multe de învățat de la fostul iubit. Acesta este un bărbat deosebit de activ și i-a insuflat dorința de a călători.

natalia-nigai-1natalia-nigai-1

Cine este Natalia Nigai

Natalia Nigai s-a născut în data de 13 septembrie 1998. Are 24 de ani și este zodia Fecioară. Este originară din Republica Moldova, dar locuiește în Italia de câțiva ani. Acolo a studiat Filologia și a lucrat ca model pentru câteva companii importante din Italia.

A participat și în sezonul anterior, dar nu a avut succes în găsirea unui iubit. Vrea un partener de viață care să aibă cam aceeași vârstă ca ea, care să o iubească și în care să poată avea încredere.

„Este o experiență nouă. Vreau să uit puțin de Italia, să încerc lucruri noi și poate să mă îndrăgostesc, dar îmi trebuie mai mult timp ca să fac pasul acesta. Aș vrea o iubire adevărată și aș vrea ca iubitul meu să mă pună pe primul loc', a declarat Natalia Nigai la începutul sezonului 1, potrivit WOWbiz.ro.

Citește și: Cine este Marinel Hotca, concurent Casa Iubirii sezonul 2. Este agricultor și cântăreț de muzică de petrecere

Citește și: Cine este Emma Grumăzescu, concurentă Casa Iubirii, sezonul 2. Lipsa mamei i-a afectat copilăria

Citește și: Cine este Robert Chirescu, concurent Casa Iubirii, sezonul 2. Locuiește de 20 de ani în Spania

Citește și: Cine este Nona Rusu, concurentă Casa Iubirii, sezonul 2. A fost căsătorită în Dubai

Cine este Natalia Nigai. Se descrie drept o persoană sociabilă, creativă și sensibilă. Este convinsă că loialitatea și devotamentul sunt două calități care o pot ajuta în competiție.

„S-a terminat și sezonul ăsta. Am învățat multe chestii.. M-am descoperit pe mine în primul rând, și persoanele din jurul meu. Am învățat că trebuie să fiu mai curajoasă, dar niciodată să nu pierd bunul meu simț și să nu îmi pierd omenia. Fiți buni, și gândiți pozitiv mereu!”, a mărturisit Natalia Nigai, la finalul primului sezon Casa Iubirii.

Cine participă la sezonul 2 Casa Iubirii

Cine este Natalia Nigai. În noul sezon al emisiunii îi puteți urmări pe Alexandru Lucan, Nona Rusu, Bianca Iacob, Mihaela Homa, Cristina Dănilă, Emma Grumăzescu, Bianca Mitroi, Natalia Nigai, Robert Chirescu, Marinel Hotca, Andrei Sandu, Patrick Deac, Marian Radu Nițu și Ionuț Alexandru Stoica.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton