"Puțini bărbați mai sunt pe lume, restul...". Anamaria Prodan îl laudă pe Alex Bodi, după ce a spus că nimic nu-l poate ține departe de fosta soție și fiica lui

 Dumitrache Laura
.

Anamaria Prodan îl laudă pe Alex Bodi, după ce a spus că nimic nu-l poate ține departe de fosta soție și fiica lui. Anamaria Prodan este activă pe rețelele de socializare, acolo unde este urmărită de mii de internuați. Vedeta a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Alex Bodi, după ce afaceristul a anunțat că s-a despărțit de Ema Uta. Mai mult, acesta a dat de înțeles că are o relație bună cu Iulia Sălăgean, fosta lui soție.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan îl laudă pe Alex Bodi, după ce a spus că nimic nu-l poate ține departe de fosta soție și fiica lui. Alex Bodea a surprins pe toată lumea după ce a anunțat despărțirea de Ema Uta, dând de înțeles că s-ar fi împăcat cu fosta lui soție, Iulia Sălăgean. Afaceristul a avut numai cuvinte de laudă la adresa acesteia. Ulterior, Anamaria Prodan s-a declarat impresionantă de atitudinea lui Alex Bodea, postând un mesaj pe rețelele de socializare.

anamaria prodananamaria prodan

Anamaria Prodan l-a felicitat public pe Alex Bodi pentru atitudinea sa. Afaceristul a apărat-o pe mama fiicei sale, Iulia Sălăgean. Impresara a fost căsătorită cu Laurențiu Reghecampf, care a avut o relație extraconjugală cu noua iubită, iar Anamaria Prodan nu ratează nicio ocazie atunci când un bărbat o felicită pe mama copilului său.

Citește și:Anamaria Prodan a avut o copilărie marcată de absența părinților: „Mama era plecată, o vedeam o lună pe an'. A fost crescută de bunica ei până la 7 ani

Citește și:Ce sfaturi le-a dat Anamaria Prodan fiicelor sale. Rebecca Dumitrescu: „Ne-a învățat să nu lăsăm pe nimeni, mai ales un bărbat, să…'

Citește și:„Sunt anumite lucruri despre care el crede că eu nu spun adevărul”. Marius Elisei îi pune la îndoială sinceritatea Oanei Roman

Citește și:Raluca Moianu a apelat la ajutorul psihologului, după moartea soțului ei, Marius Ancuța: „Am fost foarte…”

Anamaria Prodan îl laudă pe Alex Bodi, după ce a spus că nimic nu-l poate ține departe de fosta soție și fiica lui

Anamaria Prodan s-a despărțit de Laurențiu Reghecampf, bărbatul alături de care are un fiu, în vârstă de 13 ani. Între cei doi au existat numeroase conflicte, iar atunci când un bărbat o apără pe mama copilului său, vedeta nu rămâne pasivă.

După ce Alex Bodi a anunțat că s-a despărțit de Ema Uta și a lăudat-o pe Iulia Sălăgean, fosta lui soție, Anamaria Prodan a reacționat. Impresara a postat un mesaj public în care îl felicită pe Alex Bodi pentru atitudinea sa. Felicitări!!! Puțini bărbați mai sunt pe lume …restul … ******' @officiialbodialex', a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Alex Bodi: „Nu o respecți pe mama lui, nu mă respecți pe mine”

Alex Bodi a vrut să clarifice lucrurile după ce s-a despărțit de Ema Uta. În ultima perioadă, Iulia Sălăgean și Ema Uta și-au adresat cuvinte dure, motiv pentru care Alex Bodi a intervenit. Afaceristul a mărturisit că orice femeie din viața lui trebuie să o respecte pe mama copilului ei, referindu-se la Iulia Sălăgean.

Nu există nimeni care să îmi poată impune să stau departe de fetița mea. Copilul meu trebuie să fie ce contează pentru tine, daca nu imi respecți copilul, nu o respecți pe mama lui, nu mă respecți pe mine. Ce e mai scump pentru un copil? Mama. Cine are grijă de un copil cel mai mult? Mama. Copilul e mereu atașat de mamă, nu vreau să-mi văd niciodată în viața mea copilul supărat dintr-un motiv sau altul. Am vrut doar să clarific chestiile astea, atâta tot.”, a declarat Alex Bodi.

Anamaria Prodan l-a iertat pe Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a dezvăluit că relația cu Laurențiu Reghecampf s-a rupt în urmă cu ceva timp, dar nu a vrut să accepte acest lucru. Impresara a declarat că a aflat de infidelitatea partenerului ei în urmă cu mulți ani, dar a încercat să-și salveze căsnicia. Ulterior, a decis să se despartă de antrenor, după mai bine de 14 ani de căsnicie. După multe scandaluri, Anamaria Prodan l-a iertat pe fostul ei soț:

„Am fost scutul montat pe Laurențiu Reghecampf, fiecare secundă din viața mea am dedicat-o familiei mele și lui Laurențiu Reghecampf. L-am iertat de foarte multă vreme.Niciodată nu m-am gândit că tatăl copiilor mei și soțul meu poate să ne lase pe drumuri, poate să ne fure toată munca de o viață, adică am avut atât de multă încredere în Laurențiu Reghecampf, încât n-am verificat în 17 ani conturile de la bancă. Erau goale, toți banii erau transferați către femei ușoare', a declarat Anamaria Prodan.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton