Elena Udrea și Adrian Alexandrov s-au căsătorit în secret? Detaliul care i-a dat de gol

 Dumba Gabriela
.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov și-au botezat vineri, pe 20 septembrie, fetița, pe Eva Maria, chiar în care micuța a împlinit un an. Dincolo de luxul petrecerii și ținutele intens analizate, ale fostei blonde din politică și ale fiicei sale, paparazzi au suprins un detaliu foarte interesant: Elena și Adrian poartă verighete, ceea ce înseamnă că este posibil să se fi căsătorit în secret.

Primele imagini cu Elena Udrea, la botezul fiicei salePrimele imagini cu Elena Udrea, la botezul fiicei sale

Apariția Elenei Udrea, la botezul fiicei sale, a fost intens mediatizată și criticii de modă au analizat rochia, coafura, machiajul, dar și manichiura fostei politiciene. Un detaliu foarte important, însă, le-a scăpat unora: inelarul Elenei Udrea pe care se află o verighetă. La fel poartă și Adrian Alexandrov, soțul blondei, după cum se pare.

Evident, cei doi și-au asumat căsătoria din moment ce au apărut purtând verighete la evenimentul la care îi așteptau atât de mulți jurnaliști, dar și paparazzi. Pentru moment, nici unul dintre ei nu a dat declarații oficiale despre o posibilă nuntă care a avut deja loc, însă imaginile vorbesc de la sine.

„Am avut emoţii foarte mari, dar în primul rând pentru ea. Îi mulţumesc din suflet că m-a ales pe mine să fiu mama ei. Lucrurile au fost făcute în aşa fel încât am ajuns cu botezul chiar de ziua ei. Ăsta a fost un semn. Dumnezeu a făcut în aşa fel. Ştiam că va fi bine. Îmi doresc să crească sănătoasă, cu noi alături, să fie înconjurată de iubire, asta e cel mai important”, a declarat Elena Udrea, după botez. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton