ULTIMA ORĂ. Mario Iorgulescu, acuzat oficial de ucidere din culpă

 Dumba Gabriela
.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti (PTB) au dispus urmărirea penală pe numele lui Gino-Mario Iorgulescu pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Mario Iorgulescu accidentMario Iorgulescu accident

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, Spitalul Elias, unde se afla Mario Iogulescu, a fost informat cu privire la faptul că organele judiciare se vor deplasa, vineri, la sediul unităţii medicale în vederea efectuării unor activităţi procedurale.

Vineri, 20 septembrie, la solicitarea PTB, reprezentanţii Spitalului Elias au transmis foaia de observaţie medicală a pacientului întocmită până la momentul respectiv. Procurorul de caz a fost informat telefonic cu privire la faptul că urmează să fie transferat la o clinică din Uniunea Europeană, context în care a fost solicitată o informare scrisă din partea Spitalului Elias în acest sens.

„Până la acest moment, informarea solicitată nu ne-a fost comunicată”, precizează procurorii citaţi de stiripesurse.ro. Potrivit sursei citate, actele şi măsurile necesare soluţionării cauzei au avut în vedere şi starea gravă de sănătate a suspectului, astfel cum a fost evaluată de către medicii din cadrul Spitalului Elias, iar transferul acestuia la o clinică din afara ţării nu împiedică desfăşurarea în continuare a urmăririi penale.

Luni, Spitalul Universitar de Urgenţă Elias a anunţat că Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a părăsit unitatea medicală, urmând a continua tratamentul în străinătate.

Mama lui Mario Iorgulescu a răbufnit

„Văd că toată lumea jubilează, toată lumea îşi doreşte doar sânge şi moarte! Hei, ziariştilor şi nu numai, ăştia care aruncaţi cu piatra, în neştiinţă de cauză, la tot şi la orice şi învrăjbiţi mai ales familii îndoliate şi nu-i lăsaţi nici măcar să-şi plângă mortul. Mă gândesc, dacă tot nu aveţi o frică de Dumnezeu şi tot sunteţi vânduţi Diavolului pentru bani, măcar sunteţi foarte bine plătiţi pentru asta? Justifică? Era o curiozitate, sunteţi OK noaptea când vă duceţi la culcare? Cu ultimele puteri mă rog acum pe lângă acel copil care a murit, dar mă rog şi pentru viaţa copilului meu, care se zbate între viaţă şi moarte şi care înţeleg că vă doriţi foarte mult să moară. Dar vă pun o întrebare: se rezolvă ceva prin moartea lui?’, a scris mama lui Mario Iorgulescu.

 

În accidentul provocat de Mario a murit un tânăr de 24 de ani

Pe 7 septembrie, fiul şefului Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, a ajuns în stare gravă, la spital, după ce a provocat un accident mortal. Mario Iorgulescu este în stare gravă, iar un tânăr de 24 de ani a murit.

Teribilul accident s-a petrecut în jurul orei 2:30 pe Șoseaua Chitilei de la marginea Capitalei. Potrivit unor martori, Mario Iorgulescu ar fi condus cu 240 km/h.

„În urma impactului, ambele autovehicule au fost proiectate în afara părții carosabile, iar primul dintre ele a luat foc la compartimentul motor. Din accident, a rezultat decesul conducătorului aflat în al doilea auto, după manevre de resuscitare și rănirea gravă a celuilalt conducător auto, care a fost transportat la Spitalul Elias, acestuia fiindu-i recoltate probe biologice. Se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier’, se arată într-o informare a Poliției.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton