Alexandru Papadopol și noua iubită, Adriana Irimescu joacă în serialul „Bani negri (pentru zile albe)”. Prima poză cu ei împreună, de la filmări!

 Dumba Gabriela
.

Alexandru Papadopol și Adriana Irimescu, noua iubită a actorului care a divorțat în urmă cu nici două luni de Ioana Ginghină, joacă împreună în serialul „Bani negri (pentru zile albe)', difuzat de HBO. Odată cu promovarea serialului, au apărut și o serie de fotografii de la filmări, printre care și una în care apar Alexandru și Adriana.

Alexandru Papadopol și Adriana Irimescu, în serialul HBO „Bani negri (pentru zile albe)”Alexandru Papadopol și Adriana Irimescu, în serialul HBO „Bani negri (pentru zile albe)”

Pe 19 iunie Ioana Ginghină dezvăluia că ea și Alexandru Papadopol, cel care i-a fost soț pentru 12 ani, au decis să divorțeze. În timp ce Ioana a trecut peste șocul despărțirii cu ajutorul unui psiholog, Alexandru și-a regăsit liniștea în brațele Adrianei Irimescu, fosta soție a lui Adrian Titieni.

La mijlocul lunii august, Alexandru şi Adriana au fost surprinși în ipostaze tandre, în plină stradă, imediat ce divorțul de Ioana a fost pronunțat la notar.

Actrița a mărturisit ulterior ce a simțit când a văzut pozele în tabloide.

„Nu mi-a fost uşor. Când am văzut imaginile am sunat imediat la psiholog să ştiu cum fac cu Ruxi. Apoi l-am sunat pe el. Era şi el terminat, nu avea niciun chef să se vadă chestia aia. Îţi dai seama,a  dat cu bâta-n baltă. Asta a fost. Nu mi-a picat bine, dar bănuiam ceva şi nu am fost aşa şocată. Cumva aşa, de ce zice lumea', a mărturisit Ioana Ginghină.

Odată cu promovarea serialului „Bani negri (pentru zile albe)', au apărut și poze oficiale cu AlexandruPapadopol și Adriana Titieni, din timpul filmărilor, care au început în august, în Piatra Neamţ, şi vor continua în Oneşti şi Bucureşti.

Din distribuţie mai fac parte Gavril Pătru („Despre oameni şi melci', „Charleston', „Coborâm la prima'), Valeriu Andriuţă („Occident', „Afacerea Est', „Breaking News', „Donbass'), Adriana Irimescu („În familie', „La urgenţă', „Tinereţe fără tinereţe'), Maruca Băiaşu, Mălina Manovici, Iulia Dinu, Voica Oltean („Breaking News'), dar și Medeea Marinescu, care interpretează rolul principal feminin, Evelina. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton