O mai ții minte pe Elena Stroe de la Insula Iubirii? E de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice

 Dumba Gabriela
.

O mai ții minte pe Elena Stroe de la Insula Iubirii? A fost una dintre cele mai populare concurente, în urma aventurii ei cu ispita Tomiță, dar astăzi cu greu ai mai recunoaște-o din cauza operațiilor estetice! Elena Stroe a trecut printr-o schimbare radicală!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Elena Stroe a fost una dintre cele mai sexy concurente de la Insula Iubirii și atât de bine ce și-a testat relația în emisiunea de la Antena 1, că odată ajunsă în Thailanda s-a îndrăgostit de ispita Tomiță.

566566

Elena Stroe a mers la Insula Iubirii alături de fostul său iubit, Sasha, și, după ce a văzut imagini de la bonfire cu acesta, a decis să se răzbune apropiindu-se de Tomiță, una dintre ispitele masculine de pe Insulă. Deși a avut parte de o aventură nebună cu Tomiță, după emisiune, cei doi au mers pe drumuri separate.

Astăzi, Elena Stroe abia mai poate fi recunoscută pentru că a trecut prin transformări fizice radicale. Și-a lăsat părul foarte lung și și-a mărit buzele de mai multe ori, așa încât întreaga ei fizionomie este schimbată total.

Cu un trup extrem de bine lucrat la sală și forme de invidiat, Elena Stroe din sezonul 2 al emisiunii „Insula iubirii' arată într-o formă de zile mari.

Citește și: Mellina, declarație neașteptată depre relația cu Marius Crăciun, la Survivor:„Nu ne-am conectat’

Citește și: Vera Miron, eliminată de la Survivor. Albert Oprea a nominalizat-o:'E un om foarte fals'

Citește și: Roxana Nemeș dezvăluie cine face strategii la Survivor:„A vrut să câștige oamenii prin manipulare’

Elena Stroe și Sasha nu s-au împăcat după Insula Iubirii

Imediat după emisiune, Sasha, bărbatul alături de care bruneta a participat în cadrul emisiunii, a mărturisit că a fost rănit de gestul fostei sale iubite. Chiar și așa, a trecut peste și a realizat că are cu totul și cu totul alte planuri de viitor, diferite de cele ale Elenei. Cei doi nu s-au mai împăcat după emisiune.

'Am fost oarecum rănit, dar mi-a trecut. Nici eu n-am fost uşă de biserică. Cu ocazia asta am aflat mai multe unul despre celălalt. Ne-am dat seama ce vrem să se întâmple în viaţa noastră. Acum ne-am dat seama că vrem alte genuri de persoane în viaţa noastră', a declarat Sasha, fostul iubit al Elenei Stroe, după emisiune citat de Spynews.ro.

În urmă cu câțiva ani, Elena a cochetat, o perioadă, și cu actoria, ea fiind aleasă, dintre alte tinere, să apară, într-un rol mărunt, într-o producție de la Hollywood filmată în Bulgaria, '300 – Rise of an Empire'. Mai mult, ea s-a făcut remarcată și într-o serie de pictoriale fierbinți.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton