Alexandru Arșinel, testat pozitiv cu COVID-19, după ce s-a vaccinat: ”Sunt în spital și eu, și soția”

 Stamen Diana
.

Alexandru Arșinel a fost testat pozitiv cu COVID-19, după ce s-a vaccinat cu Pfizer. Actorul se află la spital împreună cu soția lui, Marinela Arșinel, care de asemenea a contractat virusul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Alexandru Arșinel și soția sa au fost diagnosticați cu COVID-19 și se află în spital. La 81 de ani, marele actor nu se simte bine și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Vestea a venit ca un șoc pentru Directorul Teatrului de revistă „Constantin Tănase' din București.

Alexandru Arșinel, testat pozitiv cu COVID-19, după ce s-a vaccinatAlexandru Arșinel, testat pozitiv cu COVID-19, după ce s-a vaccinat

Actorul a confirmat că a contractat virusul și se află în spital alături de soția lui, Marinela Arșinel. Imediat ce au apărut simptomele de COVID-19, Alexandru Arșinel s-a testat și a fost șocat atunci când a văzut că rezultatul este pozitiv atât pentru el, cât și pentru soția lui.

Da, este adevărat! Nu ne simțim bine, în general, mai ales că am făcut și vaccinul. Asta este! Sunt în spital acum, nu vreau să apară comentarii! Dumneavostră și vreo trei vreți să fiu bine, dar sunt mulți care sunt jigodii ordinare. Nu mai contează nimeni în țara asta! Și soția mea este internată în spital!', a declarat Alexandru Arșinel pentru Fanatik.

Citește și: Alexandru Arșinel are doi fii. Cu ce se ocupă Cristian și Bogdan: nu i-au moștenit talentul

Citește și: Alexandru Arșinel, la 8 ani de la transplantul de rinichi care i-a salvat viața: „Am luat dorinţa de a trăi de la acel tânăr!”

Citește și: Alexandru Arșinel, după ce s-a aflat ce pensie primește 9.000 de lei lunar, de la stat: „Consider că merit”

Citește și: De la ce pornesc certurile în familia lui Cristi Iacob și cum își împacă actorul soția: „Suntem colerici amândoi'/ EXCLUSIV

Alexandru Arșinel s-a infectat cu COVID-19, după ce s-a vaccinat

În luna ianuarie, Alexandru Arșinel a primit prima doză de vaccin anti COVID-19, iar rapelul l-a făcut pe 10 februarie. De asemenea, soția marelui actor s-a vaccinat și ea atunci. Cei doi speră să fie o formă ușoară a bolii și să nu apară complicații. Momentan, Alexandru Arșinel și soția sa se află internați în spital, unde primesc îngrijiri medicale.

Viața lui Alexandru Arșinel s-a schimbat total după transplantul de rinichi, din 2013. Pentru a mulțumi că a primit încă o șansă la viață, actorul se bucură pentru orice lucru cât de mic, vede fiecare zi ca pe un dar și face tot ce-i stă în putință pentru a prețui și mai mult darul primit de la tânărul de 23 ani.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton