Mioara Roman a împlinit 81 de ani. Cum arată după trei săptămâni petrecute în centrul de recuperare de lux

 Mirea Roxana
.

Mioara Roman a împlinit vârsta de 81 de ani, luni, 19 aprilie. Cu această ocazie, imediat ce s-a întors din Egipt, Oana Roman a mers să îți viziteze mama, care se află la un centru de recuperare de lux. Mioara Roman, înainte de a fi vizitată de fiica ei, a primit un tort și flori de la personalul medical. De asemenea, Oana Roman a fost nevoită să își facă un test COVID-19 înainte de a putea să își vadă mama.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman a petrecut o frumoasă vacanță în Egipt. Însă, nu totul a mers conform planului. Acolo, vedeta a suferit un accident în apă și a trecui să primească îngrijiri medicale. Cu toate acestea, piciorul bandajat nu a impiedicat-o pe Oana Roman să meargă să o viziteze pe mama ei cu ocazia zilei de naștere a acesteia.

o1-2o1-2

De cum a aterizat în România, Oana Roman a mers acasă, s-a schimbat, după care a plecat imediat spre mama ei. Luni, Mioara Roman a împlinit 81 de ani și și-a serbat ziua de naștere în centrul de recuperare de lux unde este internată de trei săptămâni.

Citește și: Petre Roman, reacție nervoasă după ce a fost întrebat de Mioara Roman:”Lăsați-mă…”. Ce spune despre Oana Roman și fiica ei

Citește și: Ce se întâmplă între Oana Roman și Marius Elisei după divorț.Vica Blochina rupe tăcerea

Citește și: Alexandru Arșinel, testat pozitiv cu COVID-19, după ce s-a vaccinat:'Sunt în spital și eu, și soția'

Citește și: O mai ții minte pe Elena Stroe de la Insula Iubirii?E de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice

Mioara Roman a împlinit 81 de ani

Înainte ca Oana Roman să meargă să își viziteze mama, Mioara Roman a primit un tort de ciocolată și flori de la personalul medical. Oana a fost nevoită să își facă și un test COVID-19 pentru a putea intra să petreacă timp cu mama ei.

Aici sunt foarte stricți cu regulile. M-au pus să fac un test rapid Covid, ca să pot să intru la mama, pentru că vin din vacanță', a precizat Oana într-un Instastory

Oana Roman îi este foarte recunoscătoare mamei ei pentru tot ce a făcut pentru ea, iar iubirea pe care i-o poartă celei care i-a dat viață este nemărginită.

La mulți ani mama! Sa ne trăiești sănătoasă. Te iubesc mult și asa cum tu ai făcut totul pentru mine tot asa fac tot ce pot pentru ca să ți fie bine și sa fii fericita. Azi e despre tine', a scris Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman a mers să își viziteze mama

De asemenea, Oana Roman a mai scris pe Instagram că a fost s-o viziteze pe Mioara Roman împreună cu fiica ei, Isabela, și sora ei, Catinca. Oana a mai precizat că mama ei le-a povestit despre prietenii pe care și i-a făcut la centrul de recuperare de lux, dar și despre progresele pe care le-a făcut cu mâna. În plus, Oana Roman a scris că o așteasptă de Paște acasă.

La mulți ani, mama! Am fost toate cu ea azi, i-am dus flori și am stat de vorbă. Ne-a povestit despre prietenii pe care și i-a făcut cât a stat la tratament și ne-a arătat ce progrese fantastice a făcut cu mâna, care este acum mult mai mobilă. O așteptam de Paști acasă', a mai scris Oana Roman pe Instagram.

Sursa Foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton