Cum arată Adda, după ce a slăbit 9 kilograme. Nu a ținut dietă: ”Mănânc alimente fără...”

 Stamen Diana
.

Adda a reușit să scape de kilogramele în plus, iar acum se mândrește cum arată după ce a slăbit. Artista a reușit să dea jos 9 kilograme în 6 luni și a dezvăluit ce dietă a ținut.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Adda a arătat tuturor că se poate și că dacă ai voință poți slăbi atât cât îți dorești. Solista este mândră de silueta ei și a postat mai multe fotografii pe rețelele de socializare, unde arată că hainele îi sunt largi acum. În 6 luni, Adda a slăbit 9 kilograme și a dezvăluit care este dieta pe care a ținut-o.

Adda-slăbit-1Adda-slăbit-1

„-9 kilograme în 6 luni! Doar cu alimentație sănătoasă și potrivit pentru corpul meu', a scris Adda pe una dintre rețelele de socializare. Vedeta cântărește acum 55,3 kilograme și se simte foarte bine la această greutate.

'Am o problema existentiala! Trebuie sa-mi modific toate hainele din garderoba… Imaginati-va ca-mi dau ochii peste cap acum si sunt foarte trista', aproape isterica din cauza acestui lucru…', a mai spus Adda. Acum, artista este nevoită să-și modifice toate hainele, pentru că îi sunt foarte largi.

Citește și: Adda are spatele plin de răni și a publicat imaginea. Ce a pățit soția lui Cătălin Rizea

Citește și: Adda spune tot adevărul despre relația cu soacra: „Nu pot să zic că am fost cele mai bune prietene. Avem același temperament”/ EXCLUSIV

Citește și: Ce relație au Dan Puric și fosta soție, după divorț. Au adoptat doi copii superbi: „M-am rugat la Sfântul Nectarie'

Citește și: De ce au divorțat Alexandra Dinu și Adrian Mutu: „Am trăit foarte intens totul'

Cum a slăbit Adda

Artista a mărturisit că nu a ținut o dietă, ci a renunțat la unele alimente care nu-i făceau bine. De când a început să aibă un stil de viață sănătos, Adda a început să dea jos kilogramele în plus.

„V-am terorizat cu slăbitu’ meu! Da-s fericită că mi s-a întors talia acasă. Nu știu pe unde a umblat în ultimii ani… Vă pup și vă zic din nou că NU țin cură de slăbire! Mănânc alimente fără HISTAMINĂ – am intoleranță! Fără – GLUTEN – am intoleranță.

Am renunțat și la ZAHĂR – tot din cauze medicale. Mâncarea pe care o consum trebuie să fie proaspătă! Nu am voie să mănânc ceva gătit mai vechi de câteva ore, chiar dacă sunt alimente permise, pentru că nivelul de histamină crește și am erupții pe tot corpul… tam tam

Beau multă apă! Iau vitamine și suplimente că să îmi întăresc imunitatea și să-mi repar organismul pe care l-am stricat singurică din cauza alimentației greșite, medicamente – antibiotice, antiinflamatoare etc.și stres. Sunt sub supraveghere medicală. Nu recomand nicio dietă-minune. Găsiți un nutriționist și acționați în funcție de corpul vostru și în funcție de REZULTATUL ANALIZELOR!', a scris Adda pe pagina sa de Facebook.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton