Cum s-a schimbat relația dintre Roxana Nemeș și iubitul ei cât timp ea a fost plecată la Survivor: „Nu mai avem nevoie de despărțiri pentru...”

 Mirea Roxana
.

Roxana Nemeș a părăsit competiția Survivor România din motive medicale. Aceasta a dezvăluit că i-a fost tare dor de familia ei în perioada în care s-a aflat în Republica Dominică. De asemenea, vedeta i-a simțit lipsa și iubitului ei, Călin Hagima. Cei doi au o relație bine sudată, iar Faimoasa a dezvăluit că urmează să se și căsătorească.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Roxana Nemeș a fost tristă în momentul în care părăsit competiția Survivor România. Problemele de sănătate au împiedicat-o că mai continue experiența din Republica Dominicană. În perioada în care s-a aflat în competiția difuzată de Kanal D, Roxana Nemeș a spus, într-un interviu pentru Click.ro, că i-a fost foarte dor de familie.

r6-1r6-1

Familia, oamenii dragi mi-au lipsit cel mai mult. Am crezut că îmi va fi foarte greu să gestionez dorul. Dar și când mă gândeam la ei și îmi era dor, nu am avut momente de neliniște. Și, din punctul ăsta de vedere mi-am demonstrat că am tărie psihică. Am avut momente când îmi doream să vorbesc cu iubitul meu, cu mama, să știu că sunt bine, să îmi dea un sfat', a povestit Roxana Nemeș pentru Click.ro.

Citește și: Cum l-a anunțat Roxana Nemeș pe logodnicul ei că va participa la Survivor:”Călin mi-a spus să am grijă”/ EXCLUSIV

Citește și: Andreea Antonescu, dezvăluiri deocheate de la Survivor:”Un Faimos mi-a cerut să fac topless”

Citește și: Cu ce se ocupă Mircea Radu, după ce a renunțat la televiziune:„Nu cred că va fi o carieră, dar…'

Citește și: De ce s-a înscris Silviu Biriș la Teologie:„A fost un accident…' Acum vrea să devină preot

Roxana Nemeș de la Survivor, despre iubitul ei

Roxana Nemeș i-a simțit lipsa și iubitului ei, Călin Hagima, la Survivor România. Vedeta a spus că acesta i-a demonstrat că se poate baza pe el în orice moment, iar relația lor merge din ce în ce mai bine.

„Mă gândeam că o să fie mai greu, dar mi-am dat seama că sunt foarte puternică și am rămas focusată pe ceea ce aveam de făcut acolo. Chiar mi-am propus să mă bucur de toata experiența „Survivor România' și am fost prezentă acolo din toate punctele de vedere, este o șansă cu care te întâlnești o dată în viață. Mă gândeam cu drag și dor la iubitul meu. Noi suntem la un nivel al relației în care nu mai avem nevoie de despărțiri pentru a ne testa relația. Dar competiția ne-a ajutat pe amândoi să ne vedem relația mai bine', a spus Roxana Nemeș.

„O să vină și nunta'

De asemenea, Roxana Nemeș a dezvăluit că au planuri și de căsătorie în viitor.

Mi-a demostrat că mă pot baza pe el cu absolut tot ce înseamnă paginile mele de socializare, imaginea mea, actele mele și asta mi-a placut foarte mult. S-a implicat foarte mult. Simt că i-a fost foarte dor de mine și, în momentul ăsta, suntem foarte bine unul cu celalalt. O să vină și nunta, cu siguranță, când va trece pandemia și va fi momentul', a spus Roxana Nemeș pentru sursa citată anterior.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton