Cu ce probleme de sănătate s-a ales Oana Radu din cauza dietei prin înfometare: „O dietă numai cu carne”

 Mirea Roxana
.

Oana Radu, mânată de o ambiție ieșită din comun și de o dorință arzătoare, a reușit să slăbească 60 de kilograme. Poate că vedeta și-a atins țelul, dar din cauza unei diete nepotrivite, aceasta s-a ales cu probleme grave de sănătate. Oana Radu spune că nu a avut cine s-o îndrume la început, așa că s-a înfometat, lucru care a avut repercusiuni.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Oana Radu și-a dorit enorm de mult să slăbească. Prima dată, artista a reușit să dea jos 60 de kilograme cu o dietă prin care s-a înfometat. Din cauza dietei respective, Oana Radu s-a ales cu probleme de sănătate. Din cauza regimului, artista a făcut pietre la fiere, iar pielea ei a căpătat un aspect neplăcut.

o1-3o1-3

Vedeta crede că toate acestea s-au întâmplat pentru că nu a avut pe cineva lângă ea care s-o îndrume, așa că a procedat cum a crezut mai bine. A doua oară, a fost norocoasă pentru că l-a cunoscut pe Cătălin Dobrescu, care este nutriționist.

Astfel, Oana Radu a reușit să dea jos alte 50 de kilograme, dar, de data aceasta, urmând o dietă care presupune alimentație sănătoasă și sport.

Citește și: Oana Radu își schimbă silicoanele:„E ceva ce mă complexează, ceva cu care e greu de trăit'

Citește și: Oana Radu a slăbit 65 de kilograme și a trecut prin 5 operații estetice.Cum arăta înainte să fie celebră. Tranformare incredibilă!

Citește și: Cum arată Adda, după ce a slăbit 9 kilograme. Nu a ținut dietă:'Mănânc alimente fără…'

Citește și: O mai ții minte pe Elena Stroe de la Insula Iubirii?E de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice

Oana Radu, probleme de sănătate din cauza dietei

Oana Radu a mai mărturisit că partenerul ei, Cătălin Dobrescu, i-a schimbat stilul de viață și a tras de ea pentru a-și duce scopul la bun sfârșit.

Eu am slăbit de două ori. Prima dată am slăbit 60 de kilograme, iar a doua oară în jur de 50 de kilograme. Prima dată pentru că nu am avut lângă mine un om care să mă îndrume, m-am înfometat, dar înfometare cu o dietă numai cu carne, că știm dieta de la care am făcut și pietre la fiere și pielea mea nu arată foarte bine. A doua oară am avut norocul am avut norocul să-l cunosc pe Cătălin Dobrescu.

A tras de mine ca de o locomotivă, pentru că eu sunt un om foarte dificil. Mi-a schimbat totalmente stilul de viață',  a declarat Oana Radu.

Artista o să-și facă două intervenții estetice

Oana Radu a mărturisit că vrea să își facă o operație de reconstrucție a bustului pentru că pierderea unui număr important de kilograme a avut efecte asupra corpului ei. Prin urmare, artista vrea să își facă și o operație de abdomeno-plastie.

În plus, Oana Radu crede că va mai slăbi, așa că are de gând să facă o intervenție chirugicală și în zona picioarelor.

„În 2015 mi-am făcut o intervenție care nu a fost extraordinară asta și din cauză că eu nu m-am interesat foarte bine atunci când am ales anumite situații și acum am ales foarte bine. O să-mi fac o ridicare de sâni. Nu vreau să-i măresc. Nu e o operație de ordin estetic, ci o reconstrucție, pentru că am 27 de ani și nu pot să trăiesc toată viața acoperită, ridicată… E o necesitate.

Urmează după asta, sper eu, o operație de abdomeno-plastie, nu știu dacă tot anul acesta, și urmează la un moment dat ceva și ceva la picioare, pentru că deși picioarele mele arată bine, eu vreau să mai slăbesc și cumva atunci cred că va necesita și acolo o intervenție. Nu mi-e frică de durere. Am alte gânduri: dacă nu mă trezesc din operație, dacă mor?! ', a mai mărturisit artista, potrivit wowbiz.ro.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton