Cum arată Lorena, sora Andreei Tonciu. Cele două surori au ajuns să semene izbitor

 Mirea Roxana
.

Andreea Tonciu și sora ei, Lorena, au fost invitate în platoul emisiunii Teo Show, de la Kanal D. Ulterior, Andreea a publicat pe rețelele sociale o fotografie în care apare alături de Lorena și i-a întrebat pe internauți dacă seamănă. Ei bine, pe lângă mesajele de susținere, cele două au fost aspru criticate din cauza intervențiilor estetice pe care și le-au făcut.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Andreea și Lorena Tonciu au fost invitate în emisiunea Teo Show unde au acceptat provocarea de a răspunde la un set de întrebări. După încheierea emisiunii, Andreea Tonciu a publicat o fotografie în care apare alături de Lorena, întrebându-i pe internauți dacă seamănă una cu cealaltă.

t1t1

Oamenii nu au ratat ocazia și le-au spus că o asemănare între ele există, dar asta nu pentru că ar fi suror, ci pentru că și-au făcut foarte multe intervenții estetice. Ba mai mult, internauții au publicat în secțiunea de comentarii și fotografii cu cele două dinainte de operațiile estetice.

Ați fost operate și injectate de același plastician. Din acest motiv semnați', a fost unul dintre comentarii, iar răspunsul Andreei Tonciu nu a întârziat să apară.

Hai, nu ma innebuni, si care e problema ta?', a răspuns fosta concurentă de la Bravo, ai stil.

Citește și: Cum arată Andreea Tonciu fără machiaj.A postat o fotografie prin care și-a uimit fanii

Citește și: De ce a refuzat Andreea Tonciu să apară în emisiunea Mămici de Pitici, cu Lipici de la Antena Stars.Ce salariu imens a cerut

Citește și: Regina Elisabeta a II-a, prima apariție oficială după moartea Prințului Philip

Citește și: Culiță Sterp de la Survivor, totul despre copilăria grea și relația cu mama Geta:„Știu cum e să fii și sărac, și bogat' / EXCLUSIV

Andreea Tonciu este mândră de Lorena

Andreea Tonciu este foarte mândră de sora ei și se mândrește cu faptul că Lorena a ales să-i urmeze sfatul, acela de a apela la intervențiile estetice.

Mi-a promis Andreea că o s-o pregătească pe sora ei pentru a ieși în lume. Că o s-o tuneze, că o s-o educe, că o s-o învețe să vorbească frumos. Ai reușit?', a întrebat-o Teo Trandafir pe Andreea Tonciu.

Dacă am reușit? După cum se observă… Ridică-te în picoare, Lorena. Eu m-am tuns după ea', a spus Andreea.

Bursucu a felicitat-o pe fosta concurentă de la Bravo, ai stil pentru reușita ei.

Ce operații estetice are Andreea Tonciu

În pofida faptului că a declarat că nu e deranjată de aspectul nasului ei, în cele din urmă Andreea Tonciu a luat în considerare posibilitatea unei operații estetice, iar în 2014 și-a făcut rinoplastie într-o clinică din Istanbul. Rezultatul a fost incredibil, schimbarea fiind mai mult decât evidentă.

Cu 4 ani înainte, Andreea Tonciu și-a mai făcut însă o operație estetică – și-a pus silicoane -, dar schimbarea, deși impresionantă, nu a fost nici pe departe atât de vizibilă ca operația de rinoplastie, care i-a schimbat complet chipul. Și pentru ca schimbarea să fie totală, bruneta și-a injectat și acid hialuronic în buze, devenind, practic, de nerecunoscut.

Sursa Foto: Instagram, Facebook, captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton