Elena Chiriac susține că nu a fost iubita lui Cucu de la Noapte Târziu: „Suntem în continuare prieteni, nu ne-am...”

 Cruceru Cristina
.

Elena Chiriac susține că nu a fost iubita lui Cucu de la Noapte Târziu. Artistul a spus că ar fi avut o relație cu tânăra, fapt pe care Elena îl neagă. Tânăra a făcut primele declarații, după ce a auzit zvonurile legate de o posibilă relație cu cântărețul. Ce a avut de spus finalista Survivor România 2022?!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cucu de la Noaptea Târziu spunea că ar fi avut o relație cu Elena Chiriac. Dezvăluirea a fost făcută de artist, cât timp ea s-ar fi aflat la Survivor România 2022. Elena nu a avut de unde să știe ce zvonuri au existat, după declarațiile făcute de membrul trupei Noaptea Târziu. Cucu făcea dezvăluiri despre ce s-ar fi întâmplat între el și Elena, lucruri pe care tânăra le-a dezmințit.

Elena-2Elena-2

„Cu Elena nu pot să zic că am fost prieten înainte să fie ceva între noi și cumva nici nu s-a terminat prost între noi. (n.r. – Motivul despărțirii) distanța a fost, că ea locuiește în Londra, eu în București și a fost o perioadă mai dificilă, și am zis Bă, decât să așa, am mai rărit din discuții!'. E mișto Elena, dar în același timp suntem oameni și cumva din experiența mea de viață am avut câteva relații, nu foarte multe, dar iau totul ca pe o experiență.

Dacă o să fie vreodată să fim din nou împreună, o să fim, dacă nu, nu! Știi cât hate îmi iau pentru că oamenii știu că a fost ceva între noi? Îmi scriau oamenii „Bă, vezi că asta nu e de nasul tău, nu se uită la tine, că nu ai atâția bani câți au alții!'’, spunea Cucu de la Noaptea Târziu, pentru CANCAN.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Elena Chiriac de la Survivor și Cucu de la Noaptea Târziu: 'Nu e de nasul tău'

Citește și: Cucu de la Survivor are COVID-19. Ce i s-a întâmplat în spital: „Simțeam că sunt într-un lagăr'

Citește și: Brigitte Pastramă, replică acidă pentru Florin, după ce a anunțat divorțul: 'Știai de la început că sunt o viperă'

Citește și: Ce dietă ține Lavinia Pîrva, după ce a slăbit 30 de kilograme: „Dacă mănânc seara…'

Elena Chiriac susține că nu a fost iubita lui Cucu de la Noapte Târziu

Elena Chiriac a fost prezentă în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a răspuns la cele mai incendiare întrebări. Finalista de la Survivor România 2022 a negat vehement relația pe care ar fi avut cu membrul trupei Noaptea Târziu. Asta după ce Cucu a spus că între el și Elena a existat ceva mai mult decât o prietenie.

„Cred că a existat o neînțelegere, mai ales că eu eram în Survivor. Suntem în continuare prieteni, nu ne-am pupat, nu a existat așa ceva. Mi-a spus că e confuzie și că nu a negat-o. Nu am avut o relație', a spus Elena Chiriac.

O vedetă din showbiz i-a făcut avansuri Elenei Chiriac

Elena Chiriac a povestit, printre altele, și faptul că i-au fost făcute avansuri de către nimeni alta decât Anna Lesko. Artista ar fi încercat să o cucerească pe Elena, iar tânăra recunoaște că nu a fost deranjată de asta.

„Punea mâna pe piciorul meu, n-ai cum s-o uiți pe Anna Lesko. Uite cât de bună e. E una dintre cele mai sexy femei pe care le-am cunoscut vreodată', a mai spus Elena de la Survivor România 2022.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton