Cum a ajuns Irina Petrea să prezinte, din întâmplare, emisiunea Super Nanny: „M-am rugat să am foarte mulți copii și să…”

 Borcilă Andreea
.

Cum a ajuns Irina Petrea să prezinte, din întâmplare, emisiunea Super Nanny. Celebra dădacă i-a cucerit pe mulți dintre fani odată cu reality show-ul de la Prima tv. Mai mult, vedeta a schimbat viețile multor familii, inclusiv a celor care doar se uitau la emisiunea de parenting și au învățat niște lecții. Recent, ea a povestit cum a ajuns să prezinte una dintre cele mai de succes proiecte tv! 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Irina Petrea, în vârstă de 53 de ani, a devenit cunoscută publicului larg în perioada 2005-2006, când a prezentat reality show-ul Super Nanny, de la postul Prima tv. Nu este prima emisiune de parenting pe care a moderat-o, acum ceva timp, fiind vorba și despre proiectul „Cei 7 ani de acasă', difuzat în weekend, la Kanal D. 

irina-petrea-1irina-petrea-1

Puțini știu, de fapt, că Irina Petrea este căsătorită, dar nu are copii, din cauză că suferă de infertilitate primară. A urmat studii politice și cursuri de formare în psihoterapie, fiind candidatul perfect pentru emisiunea de parenting. Totodată, avea deja experiență în televiziune, iar asta pentru că a debutat, în 1994, la TVR. 

Citește și: O mai ştiţi pe Supernanny, cea mai iubită doică de la TV? Ironia sorţii:Irina Petrea adoră copiii, dar nu poate avea unul. / Boala de care suferă

Citește și: Drama Irinei Petrea. „Supernanny” nu poate avea copii din cauza unei afecțiuni:„Nu se poate face nimic'

Citește și: Ispita Denis a sărutat-o pe Cristina de la Insula Iubirii:'Am unit paturile și am făcut…'

Citește și: Albertina Ionescu se mărită.Cine este viitorul soț al prezentatoarei TV

Cum a ajuns Irina Petrea să prezinte, din întâmplare, emisiunea Super Nanny

Irina Petrea a fost cunoscută drept cea mai de succes dădacă, odată cu emisiunea de parenting pe care a prezentat-o la postul Prima tv, Super Nanny. Recent, ea a fost invitata lui Mihai Ghiță, la „În oglindă'. Fostul PR a povestit cum s-a întâmplat totul și cum a reușit să schimbe viețile multor familii din România. În edițiile de atunci, dădaca a ajutat mulți copii să aibă o relație mai bună cu părinții lor, iar pe adulți i-a învățat cum să-și comunice mai bine nevoile în raport cu copiii. Ea și-a amintit cum a ajuns să ia castingul pentru Super Nanny. Irina Petrea a fost PR în domeniul politic, însă de acolo și până la a fi pe micile ecrane nu a fost decât un singur pas. Vedeta crede că a fost un semn divin și că, de fapt, rolul l-a ales pe ea, fiind omul potrivit la momentul potrivit. 

„A fost o selecție. Cum a venit selecția este o poveste simpatică. Pe vremea respectivă lucram în politică, în PR politic și eram în fiecare zi cu ziarele în mână, să citesc tot ce mai apărea în legătură cu clientul meu.

La un moment dat, am închis un ziar și l-am aruncat pe un maldăr de ziare. Ziarul a alunecat până la bază și s-a deschis. Eu l-am închis și l-am aruncat din nou. Ziarul din nou a căzut și din nou s-a deschis. A treia oară când a căzut, mi-a ajuns la picioare și s-a deschis din nou tot acolo așa că am zis: e ceva!

Iau și citesc, era un anunț foarte mare despre un show de televiziune în care trebuie cutare și cutare, experiență de televiziune, pregătire psihologică. Am stat și m-am gândit și mi-am dat seama că le am și le-am scris. După vreo două săptămâni a venit solicitarea de interviu și m-am prezentat.

Cred că anumite lucruri nu sunt întâmplătoare, cred că dacă ești atent la momentul respectiv, cred că ai de înțeles multe. Uneori Universul, Divinitatea, îți vorbesc și îți vorbesc direct(…) era pentru mine ceva în ziarul respectiv.(…)

A venit interviul, au mai venit apoi și niște probe și ce să vezi, am fost cea aleasă(….) La începutul acelui an eu m-am rugat să am foarte mulți copii și să mă întorc în televiziune, știi cât a durat? Șase luni până când s-a întâmplat', și-a amintit Irina Petrea, la emisiunea În oglindă.

Irina Petrea: „Mă opreau copiii în parc'

Vedeta de televiziune a povestit și cum s-a schimbat viața ei după reality show, dar mai ales cum a reușit să schimbe soarta a numeroase familii din România. De cele mai multe ori, era oprită pe stradă de tineri care îi recunoșteau că s-au regăsit în situațiile prezentate de ea.

„Cred că emisiunea respectivă, care a fost un reality show pe bune, cu oameni reali cu probleme reale, fără nimic fake-uit (…) a fost pentru România prima dată când educația parentală a apărut în prim plan.

Când am discutat și am analizat, cu oameni obișnuiți cu probleme obișnuite cum și ce trebuie făcut ca să poți să crești copiii fericiți, ca să poți să te bucuri de privilegiul de a fi părinte și ca să pregătești niște oameni, viitori adulți, echilibrați,  gata să trăiască viața într-un mod frumos, într-un mod autentic și pro-social.

După acest show, în momentul în care copiii mă opreau pe stradă, m-a făcut să înțeleg nu că eram celebră,(…) mă opreau copiii în parc și împărtășeau experiențele cu mine cu o familiaritate dezarmantă', a povestit Irina Petrea.

Motivul pentru care a părăsit emisiunea „Super Nanny'

Vedeta a vorbit și despre modul în care s-a încheiat colaborarea între ea și producători. Irina Petrea a părăsit emisiunea într-un moment în care nu se mai regăsea în format, dar în care și producătorii și-ar fi dorit o nouă persoană.

„Au fost mai multe lucruri și probabil producătorii șitau dorit o altă față… eu mi-am dorit puțină liniște, puțin timp pentru mine. Eram realmente epuizată și după vacanța de iarnă nu s-a filmat, au stat ezitau, iar apoi când s-a reluat, în vară, cumva a fost o despărțire tacită.

Pentru mine a fost foarte bine pentru că am avut ocazia să scriu mai multe lucruri într-o carte, pe care am scris-o în șase săptămâni. Într-un fel m-am simțit îndepărtată, dar nu m-am supărat. A fost ceva ce nu am înțeles foarte bine, dar nu mi-a picat rău în momentul respectiv', a dezvăluit ea, la emisiune.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton