Sore, despre tatăl fiicei sale, după ce a anunțat despărțirea: „Nu aș fi ajuns aici dacă...”

 Miniosu Alexandra
.

Sore a făcut o serie de declarații surprinzătoare despre tatăl fiicei sale, după ce a anunțat despărțirea. Cântăreața și Mircea Julean au fost împreună opt ani și au împreună o fetiță superbă, pe nume Erin. Cea care l-a făcut cunoștință a fost Alina Eremia, colega de breaslă a artistei. Iată în ce relații au rămas acum solista și fostul ei iubit, după separare!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Sore a făcut unele declarații surprinzătoare despre tatăl fiicei sale, după ce a anunțat despărțirea. Cântăreața dezvăluit public, în podcast-ul lui Damian Drăghici de pe YouTube, ce sentiment dăinuie între ea și fostul ei iubit, chiar dacă s-au separat. Totodată, vedeta a povestit și cum a ajuns să-l cunoască pe fostul ei partener, Mircea Julean.

sore-2-1sore-2-1

În urmă cu câteva zile, Sore a luat prin surprindere pe toată lumea, anunțând că ea și tatăl fiicei sale nu mai formează un cuplu. Deși e o fire discretă, mai ales în privința vieții sale private, vedeta a făcut atunci neașteptata dezvăluire pe Instagram, din respect pentru fanii ei. Recent, ea a vorbit despre fostul ei iubit în podcast-ul lui Damian Drăghici, scoțând la iveală detalii inedite.

Citește și: Sore s-a despărțit de tatăl fetiței sale după o relație de 8 ani:”Mircea și cu mine nu mai formăm un cuplu”

Citește și: Cine este Mircea Julean, fostul iubit al lui Sore.Cu ce se ocupă tatăl fiicei artistei

Citește și: Brigitte a revenit la numele lui Ilie Năstase după ce a anunțat că divorțează de Florin Pastramă:”Nu mai am bărbat, sunt singură”

Citește și: Adevărul despre relația dintre Augustin Viziru și fratele său, Lucian:'Avem mentalități diferite, nu avem treabă unul cu altul'

Sore, despre tatăl fiicei sale, după ce a anunțat despărțirea

Sore și tatăl fiicei sale, Mircea Julean, au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Au fost împreună opt ani, dar nu au fost căsătoriți niciodată. Aceștia au împreună o fiică, pe nume Erin. Deși mulți și-au imaginat că vor fi împreună până la adânci bătrâneți, se pare că, în timp, lucrurile s-au schimbat în relația lor și au ajuns la despărțire.

Damian Drăghici a invitat-o pe Sore în podcast-ul lui, iar ea a fost autoarea unei confesiuni inedite. Cântăreața a povestit cum l-a cunoscut, de fapt, pe Mircea Julean, dar și ce sentimente o încearcă acum, după despărțire, atunci când vine vorba despre el.

Potrivit spuselor lui Sore, aceasta l-a cunoscut pe tatăl fiicei ei prin prisma Alinei Eremia. Cea din urmă i-a făcut cunoștință blondinei cu tânărul avocat și, spune ea, de atunci viața i s-a schimbat complet.

„Damian Drăghici: Cum l-ai cunoscut pe tatăl copilului tău?

Sore: Prin Alina Eremia-cupidon. Serios, așa a fost. Dacă Alina nu ar fi avut o idee într-o seară, nu aș fi ajuns aici, cu Erin în brațe. Chiar îi datorez. I-am spus și de fiecare dată o să-i spun, când o să am ocazia, că îi sunt recunoscătoare. Mi-a schimbat viața cum nu se putea mai frumos', a spus Sore în emisiunea online.

„Ne suntem recunoscători unul altuia'

În continuare, Sore a mărturisit că, în ciuda despărțirii, între ea și tatăl fiicei sale există un sentiment permanent de recunoștință.

„E o relație veche, de 8 ani. Eu cred că ne suntem recunoscători unul altuia pentru că avem cel mai frumos și mai bun copil. Este o recunoștință care nu poate să fie depășită de absolut niciun alt om, pe Pământul ăsta', a adăugat artista.

Cine este Mircea Julean, fostul iubit al lui Sore

Pe fostul iubit al lui Sore îl cheamă Mircea Julean. Acesta profesează într-un domeniu complet diferit cu cel al artistei. În timp ce ea și-a făcut o carieră strălucită în lumea muzicii, el a optat pentru una în avocatură. Așadar, tatăl fiicei cântăreței este de profesie avocat.

Potrivit playtech.ro, fostul iubit al lui Sore, Mircea Julean, a terminat cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității Nicolae Titulescu din București. Acesta a profesat după terminarea studiilor, astfel că, în prezent, deține propriul său cabinet de avocatură.

Sore și Mircea Julean nu au fost niciodată soț și soție, însă, în 2017, cântăreața a fost cerută în căsătorie de el. Cu toate acestea, vedeta nu s-a grăbit să facă pasul cel mare, susținând că nu se află pe lista ei de priorități.

Sursă foto: Facebook, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton