Keo și Misty, surprinși la o clinică alături de fetița lor. Ce făceau acolo: ”Una dintre cele mai apreciate terapii de...”

 Carp Georgiana
.

Keo și Misty au fost surprinși în fața unei clinici, împreună cu fetița lor, Arya. Cei doi încearcă să-și petreacă timpul cu ea, cât mai mult, ca să nu rateze momente importante din copilăria ei. De când a venit pe lume micuța lor, Keo și Misty și-au reorganizat viața și programul.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Keo și-a făcut studio-ul acasă, într-o cameră alăturată, doar pentru a sta cât mai aproape de Arya, iar Misty a pus pe pauză' cariera muzicală de dragul fetiței. Desigur, mămica a revenit în studio, alături de Keo, dar și pe scenă, odată ce Arya a mai crescut și merge la grădiniță. La concerte nu se întâmplă să o ia după ei, însă, în rest preferă să îi însoțească mai peste tot.

Recent, cei trei au fost surprinși de paparazzi la o clinică din zona centrală a Capitalei. Artistul și-a parcat mașina chiar în fața clinicii, după care, ca un gentleman, a coborât și s-a dus să-I deșchidă ușa jumătății lui.

Keo și Misty, surprinși în fața unei clinici, alături de fetița lor

A invitat-o să coboare din mașină după care și-a luat fiica, aflată pe bancheta din spate. Keo și Misty și-au luat micuța de mână și au pornit spre clinica… estetică!

keo-misty-si-fetita-1keo-misty-si-fetita-1

Contactat de reporterii VIVA!, Keo ne-a dezvăluit ce făcea la clinică cu Misty și micuța Arya. Da, la o clinică estetică am fost! Recunosc că o dată pe lună merg la dna Dr. Daniela Diveică, medic în chirurgie plastică și estetică, pentru tratamentul PRP scalp care este un tratament senzațional pentru păr.

Este una dintre cele mai apreciate terapii de regenerare structurală, este un tratament natural cu biocompatibilitate 100%. Mie mi-a fost recomandatăaceastă terapie în urmă cu câțiva ani când am făcut implant de păr', a declarat Keo pentru VIVA!

Citește și: Misty și Keo se căsătoresc, în sfârșit:Se va întâmpla curând, pentru că îmi doresc să fiu încă tânără și frumoasă' / EXCLUSIV

Citește și: Misty, primele declarații despre nunta cu Keo:”Îmi doresc o ceremonie cu toți apropiații”

Citește și: Cum și-a câștigat Romică Țociu primii bani, înainte de a deveni actor, și cum și-a început cariera:„Vara, plecam pe…' / EXCLUSIV

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei au ajuns din nou în pragul despărțirii:„Nu consider că lucrurile merg în direcția care trebuie'. Reacția lui, după declarațiile vedetei

Misty, contactată și ea telefonic, ne-a mărturisit că merge mult mai des decât Keo la clinica de estetică.

Daaaa! Merg des la clinica de estetică pentru că mă simt bine, mai bine ca la 20 de ani, acum, în pielea mea! Mă relaxez și mă răsfață cu cele mai revoluționare tratamente. Îmi fac PRP scalp și eu, ca și Keo. Dar îmi fac des Dermalinfusion care este un tratament de curățareși hidratare în profunzime.

Misty și Keo se vor căsători, în curând

Mulți s-au gândit că Misty și Keo s-au căsătorit deja, dar iată că acest lucru nu s-a întâmplat, până acum. Totuși, se pare că, în sfârșit, nunta a intrat în chema lor de priorități, pentru perioada următoare: ‘Nu ne-am căsătorit în secret, dar avem de gând să facem pasul acesta. Nu a fost să fie! A fost pandemia. Cererea în căsătorie a fost într-un an, de ziua mea, atunci când am făcut 25 -26 de ani, acum având 32. Mi-a făcut petrecere surpriză, am ajuns acasă și când am crezut că s-au terminat toate surprizele, a urmat cererea în căsătorie. Nu știu dacă anul acesta ne căsătorim, am avut multe lucruri de finalizat prin casă, curte, am avut alte priorități. Se va întâmpla curând pentru că îmi doresc să fiu încă tânără și frumoasă’,a declarat, pentru VIVA, iubita lui Keo. Ea își dorește ca evenimentul să fie unul restrâns și să aibă alături persoanele apropiate.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton