Ea este amanta pe care Donald Trump a împărțit-o cu Bruce Willis: "Melania era însărcinată când a înșelat-o!"

 Dumba Gabriela
.

De-a lungul anilor au apărut în presă diverse femei care au susținut că au trecut, la un moment dat, prin patul lui Donald Trump. Una dintre ele este Karen McDougal, care dezvăluie că a fost amanta peședintelui SUA atunci când Melania era însărcinată. Fost model Playboy, Karen spune că în paralel făcea sex și cu Bruce Willis.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Kare McDougal (46 de ani) a fost iepuraș Playboy și, susține aceasta, i-a picat cu tronc chiar miliardarului Donald Trump, în urmă cu mulți ani.

Karen se scuză că la acea vreme era tânără și credulă. Nu doar a făcut sex cu Trump, pe bani, dar s-a și îndrăgostit de actualul președinte al Americii, fiind ferm convinsă că și el era înnebunit după ea. În realitate însă, miliardarul o plătea ca pe o damă de companie ocazională, mai cu seamă că bruneta primea bani pentru serviciile ei sexuale și de la Bruce Willis.

Karen a mărturisit că s-a culcat cu Trump încă de la prima întâlnire, dar a fost șocată când miliardarul i-a oferit o anumită sumă de bani, după partida de amor: „Nu am știut cum să reacționez. Nici nu știu să-mi descriu expresia de pe chip. Cred că era foarte tristă”, a declarat ea într-un interviu pentru CNN, citată de Daily Mail.

„Când privesc în urmă, îmi dau seama că a fost greșit. Îmi pare cu adevărat rău pentru ce am făcut. Știu că a fost greșit, dar la acea vreme eram alt gen de femeie, știți…credeam că mă distrez. Eram în breasla Playboy. Mă bucuram de viață cât de mult puteam. Apoi am mers cu el și sentimente reale s-au înfiripat între noi, nu doar în cazul meu. Am avut o relație adevărată”, mărturisește Karen. 

4a748c9700000578-5534415-in_her_first_television_interview_mcdougal_told_anderson_cooper_-m-36_1521770035345_04a748c9700000578-5534415-in_her_first_television_interview_mcdougal_told_anderson_cooper_-m-36_1521770035345_0

Amanta lui Donald Trump, trădată de o prietenă bună

Carrie Stevens, actriță și model, fostă prietenă cu Karen McDougal, a vorbit despre relația dintre Trump și amica sa în Daily Mail. Cei doi ar fi întreținut relații sexuale în Trump Tower. În mod bizar, magnatul îi arăta albume de familie amantei și îi vorbea despre frumusețea soției sale, Melania.

„Karen a spus în interviurile date în presă că era îndrăgostită de Donald Trump. Adevărul este că, cu siguranță, nu era dragoste, pentru că ea se culca în același timp cu Bruce Willis!', a spus Carrie.

„Cred că a spus asta presei ca să nu pară că s-a întâlnit cu doi bărbați deodată, dar asta era realitate'. Ea a mai spus că modelul îl considera „ușuratic' pe Trump, care i-a promis că-i va face cadouri scumpe, dar nu și-a deschis prea larg buzunarele. McDougal susținea că a început să-l vadă pe Trump în iunie 2006, după ce l-a întâlnit la o petrecere la Conacul Playboy în timpul filmărilor Celebrity Apprentice. Ea afirma că a făcut sex neprotejat de foarte multe ori cu actualul președinte al Americii.

Atunci când Trump a văzut fotografii cu amanta sa și Bruce Willis, aflați într-o vacanță în Europa, a rupt relația.

Citește și:

Melania Trump „numără minutele până la divorț', după 15 ani de căsnicie cu Donald Trump. De ce nu s-a despărțit de președintele Americii, până acum

Donald Trump a avut trei soții și o lungă listă de amante! Președintele SUA s-a lăudat că a profitat de faimă pentru a face sex

Cu ce tratament s-a vindecat Donald Trump de COVID-19. I-a fost administrat un medicament experimental

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton