Cum se simte mezzosoprana Maria Macsim Nicoară, la jumătate de an după ce a fost în comă, și cine are grijă de ea. Nu este soțul ei!

 Dumba Gabriela
.

Răsturnare de situație în cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Magistrații ieșeni au decis ca Maria Macsim Nicoară, aflată acum în recuperare medicală după ce a căzut pe scări în luna mai a acestui an, să fie dată în grija unei surori. Până la soluționarea anchetei, mezzosprana va sta departe de soțul Codrin Nicoară, bănuit că ar fi împins-o pe scări.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Procesul intentat de sora mezzosopranei Maria Macsim Nicoară soțului acesteia, pianistul Codrin Nicoară, a început pe 1 iulie 2020. Una dinre surorile artistei le-a cerut magistraților din cadrul Judecătoriei Iași să o lase pe aceasta în grija ei, solicitare admisă de magistrați.

Chiar dacă sentința primei instanțe nu este definitivă, aceasta este executorie. „Instanța dispune numirea petentei E.H. în calitate de curator al intimatei Maria Macsim Nicoară, pentru încasarea veniturilor de natură salarială, pentru administrarea bunurilor, precum și pentru apărarea intereselor acesteia în condiții corespunzătoare, în limitele mandatului general, care are ca obiect încheierea actelor juridice de administrare și de conservare', au precizat judecătorii ieșeni. Decizia nu este definitivă, aceasta putând fi contestată.

Rudele Mariei Macsim Nicoară au cerut ordin de restricție

Sora care a obținut custodia, precum și mama Mariei Macsim Nicoară au cerut emiterea unui ordin de protecție împotriva lui Codrin Nicoară, dându-l pe acesta în judecată în data de 12 octombrie, potrivit bzi.ro.

Rudele au solicitat ca soțul artistei să păstreze o distanță minima de 100 de metri față de aceasta, față de reședința actuală, din județul Bacău, față de Spitalul Clinic de Urgență „Prof. dr. Nicolae Oblu', din Iași, și față de centrul medical în care mezzosoprana va merge pentru recuperare, precum și interzicerea oricărui contact. Însă, această dorință nu le-a mai fost îndeplinită, solicitarea fiind respinsă de judecători. Decizia nu este definitivă.

Maria-Macsim-Nicoară-4Maria-Macsim-Nicoară-4

Cum se mai simte acum Maria Macsim Nicoară

'Maria Macsim Nicoară este internată la Spitalul Clinic de Urgență „Prof. dr. Nicolae Oblu', din Iași, unde a suferit o intervenție chirurgicală craniană și urmează a fi externată în vederea continuării recuperării medicale. Reprezentanții spitalului ne-au comunicat că pârâtul Codrin Constantin Nicoară, folosindu-se de calitatea de soț, a depus o solicitare ca pacienta să fie preluată de el, solicitarea fiind făcută într-un limbaj foarte agresiv', au precizat cele două rude ale artistei.

Maria Macsim Nicioară a ajuns în stare gravă la spital în dimineața zilei de 10 mai, la aproximativ 8 ore după ce ar fi căzut pe scările interioare ale vilei în care locuiește alături de soțul său. De altfel, soacra sa a alertat autoritățile, după ce a fost chemată de fiul ei să vadă în ce stare îi este soția.

Ideea vehiculată imediat după accident, adică faptul că pianistul Codrin Nicoară era agresiv cu artista, s-a confirmat, dar nu se poate spune dacă soțul ei, Codrin Nicoară, a împins-o sau dacă a căzut accidental.

Citește și:

Mezzosoprana din Iași a fost externată. Maria Macsim Nicoară este tratată acasă: 'Are nevoie să fie alături de familie'

O mai ții minte pe Dana Deac? Jurnalista se luptă din nou cu probleme de sănătate, după ce a învins de cancerul de 5 ori!

Ioana Ginghină a primit inelul de la partenerul ei și vorbește despre căsătorie: „Avem noaptea nunții în fiecare noapte”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton