Drama lui Sheryl Crow. Ce boală a moștenit de la mama ei: "Mi-e teamă să mă duc la culcare"

 Laciu Andreea
.

Artista Sheryl Crow este una dintre cele mai iubite cântărețe din întreaga lume. A cucerit publicul internațional cu melodiile ei. A scos hit după hit, precum All I Wanna Do', Everyday Is a Winding Road' şi My Favorite Mistake', dar puțină lume știe ce se ascunde în spatele zâmbetului ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cântăreața a trecut prin multe momente dificile, de-a lungul timpului. Vedeta americană este însă o adevărată luptătoare și a făcut tot ce îi stă în puteri ca să meargă mai departe. Sheryl Crow a avut de depășit un obstacol extraordinar de greu: o boală cumplită, moștenită de la mama ei.

Nici măcar majoritatea fanilor ei nu știau că se confruntă cu această problemă de sănătate, care a chinuit-o ani de zile. Cântăreața suferă de episoade de paralizie în timpul somnului. A ajuns să se teamă de fiecare dată când merge la somn, având impresia că va muri într-o noapte.

Sheryl CrowSheryl Crow

Ce boală a moștenit Sheryl Crow de la mama ei

Artista a povestit pentru cei de la Rolling Stone, în anul 1996, prin ce coșmar trece în fiecare seară, când merge la culcare.

„Nu pot să înţeleg de ce am această paralizie în timpul somnului. Am seri în care mi-e teamă să mă duc să la culcare… Când suferi de aşa ceva, ajungi să ai convingerea că vei muri în timp ce visezi. Ţi se opreşte respiraţia şi tot. Este o senzaţie ciudată în care te simţi complet paralizat. Şi teama care apare îţi face ca inima să bată foarte tare, îţi provoacă transpiraţii. Am avut aşa ceva chiar acum câteva zile, înainte să plec spre Los Angeles…', a mărturisit Sheryl Crow.

Citește și: Leonard Miron o critică pe Andreea Marin: „Promovează la TVR prietenii care o ajută în viaţa personală”

Citește și: Simona Hapciuc de la Survivor și fiul ei au probleme serioase de sănătate: „Sângerări nazale, dureri de cap…'

Citește și: Cine este și cum arată soția lui Dan Barna. Olguța Dana Totolici îi este alături de 14 ani

Ce este, de fapt, paralizia în somn

Conform celor de la WebMD, paralizia în somn reprezintă o afecțiune medicală care a apărut încă din cele mai vechi timpuri. Cel care suferă de această boală trec prin episoade de paralizie în momentul în care trec de la stadiul de veghe la cel de somn. Mama artistei suferă de aceeași problemă de sănătate.

Se pare că 4 din 10 persoane din întreaga lume pot suferi de paralizie în somn, conform Click pentru femei. Simptomele resimțite de pacienți pot fi unele diferite, de la caz la caz, dar cele mai des întâlnite sunt: transpirațiile nocturne abundente, narcolepsia și senzația de sufocare. Se pare că există totuși niște metode prin care poate fi ținută în frâu paralizia din timpul somnului.

Cei de la WebMD susțin că medicația antidepresivă, obiceiurile sănătoase legate de culcare, precum și diagnosticarea și tratarea bolilor psihice pot îmbunătăți viața unei persoane care are de suferit din această cauză. Vedeta nu a mai revenit asupra acestui subiect în anii care au urmat după acel interviu.

Nu se știe dacă s-a îmbunătățit viața ei din acest punct de vedere, însă este clar că îi merge de minune măcar pe plan profesional. Cu o carieră fabuloasă și impresionantă, Sheryl Crow încă are numeroși fani în întreaga lume.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton