Angela Similea, o viață de coșmar alături de al treilea soț: "Îmi spunea că sunt un nimeni!"

 Dumba Gabriela
.

A treia căsnicie a fost una de coșmar pentru Angela Similea. Artista a povestit recent dramele prin care a trecut alături de al treilea dintre cei patru bărbați cu care s-a căsătorit, iar dezvăluirile sunt de-a dreptul șocante pentru că toată lumea o credea fericită la momentul acela.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Angela Similea a fost căsătorită de 4 ori și dacă primele două căsnicii au fost relativ fericite, cu un electrician, respectiv un chitarist care este și tatăl fiului ei, a treia a fost una de coșmar. Este vorba despre mariajul cu un afacerist olandez, care căzuse în patima alcoolului și o umilea constant.

2Angela-Similea2Angela-Similea

În căsătoria cu olandezul Jan David Hilgen, artista susține că a fost complet traumatizată. Bărbatul ar fi umilit-o în repetate rânduri și s-a folosit de numele și popularitatea ei pentru a-și pune bazele unor relații în țară. Vedeta a vorbit despre problemele pe care le-a ajut cu acesta în timpul mariajului lor.

„Eu eram pentru el o cifră de afaceri înaltă prin tot ceea ce reprezentam (…) „Soțul meu nu deschidea nici o ușă fără să spună «sunt soțul Angelei Similea”, pentru că altfel, fiind cetățean străin, i-ar fi fost mult mai greu, în orice minister sau întreprindere de comerț exterior. (…)

Ei bine, soțul meu, deci, venea târziu, marcat de această boală – eu consider că e o boală de care n-a putut scăpa -, băutura, și mă apostrofa: „Ce ești tu? Cine ești tu? Tu ești un nimeni, un rahat…”.

Eu nu mai cântam, nu mă mai chema nimeni, stăteam încremenită, perplexă de ceea ce vedeam la televizor, cu genunchii adunați sub mine pe o canapea… Iar el mă apostrofa cu dispreț. A și plecat până la urmă'.', a mărturisit Angela Similea, potrivit Spynews.ro.

Vedeta s-a recăsătorit pentru a patra oară în anul 1999 cu un politician, cu care și-a petrecut 12 ani din viață, însă din păcate acesta s-a stins din viață răpus de o boală cumplită.

Citește și: Mirabela Dauer a dezvăluit de ce e singură, la 73 de ani: „Pe toți iubiții mei i-am cocolit, i-am alintat, i-am sufocat!'

Citește și: Dida Drăgan, primul interviu după mulți ani de tăcere. Cu ce se ocupă acum artista în vârstă de 74 de ani și ce spune despre Angela Similea: Lumea nu mai respectă marile valori'

Citește și: Bianca Brad, despre relația cu Ștefan Bănică Jr:„M-a prins flama, când l-am văzut

A trăit o poveste de dragoste cu Florin Piersic

Florin Piersic și Angela Similea au fost, fără doar și poate, cel mai carismatic cuplu al anilor 70. Frumoși și talentați, cei doi s-au iubit și în afara ecranului, chiar dacă erau căsătoriți.

„Cu Angela am fost într-un amor nebun. Luni întregi am plecat cu ea în deplasari și era imposibil să nu avem ceva, mai ales că Similea era foarte frumoasă și dorită de toţi. La început ne șicanam, apoi am început să ne apropiem din ce în ce mai mult, ne mai și pipăiam, pâna ne-am cuplat de tot. A fost o „lipitură în toata regula, o poveste de dragoste frumoasă, de care, acum, îmi aduc aminte cu plăcere, a povestit Florin Piersic.

Povestea lor de dragoste a rămas însă la nivel de aventură, pentru că Angela Similea era căsătorită pe atunci cu olandezul Jan Hilgen, iar Florin Piersic, cu actrița Anna Szeleş.

„Nu am avut un amor cu ea ca să doresc să mă despart de soţia mea de atunci, Anna Szeleş. Eu am iubit-o pe Angela şi am avut unele momente în care am simţit că ea ar fi făcut orice ca să rămână cu mine, a declarat Florin Piersic, potrivit adevarul.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton