Cum a pierdut Maria Ciobanu toată averea, pe vremea lui Ceaușescu. A luat-o de la zero și a strâns câteva milioane de euro

 Dumba Gabriela
.

Maria Ciobanu, una dintre cele mai iubite artiste ale României și cântăreața preferată a soților Ceaușescu, a câștigat foarte bine din muzică, dar a și pierdut. Solista de muzică populară a pierdut o avere estimată la câteva milioane de euro înainte de 89, dar a reușit să-și revină financiar, în cele din urmă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Maria Ciobanu locuiește acum în America și n-a mai vizitat țara natală de mai bine de doi ani. La 83 de ani, artista și-a făcut ordine în avere și a împărțit deja bunurile de valoare urmașilor săi, așa încât fiecare dintre cei dragi să se bucure de o parte din averea ei.

2-3-neatza-maria-ciobanu-cu-familionul-si-sotul-12-3-neatza-maria-ciobanu-cu-familionul-si-sotul-1

Cântăreața de muzică populară locuiește în Los Angeles, împreună cu soțul său și fiica ei, Camelia Filip, cea care va primi vila din zona Giulești în care mama sa a trăit în ultimii ani pe care i-a petrecut în România.

Pe lângă această casă, artista a construit și o vilă cu trei etaje în zona Parcului Carol, iar locuințele de acolo au fost făcute special pentru a le servi ca și cămin copiilor săi, Leontina, Camelia și Ionuț. Artista a stabilit deja testamentul pentru că amintirile triste ale tinereții încă o urmăresc.

Maria Ciobanu recunoștea că a avut parte de mari provocări pentru a reuși să își construiască un acoperiș deasupra capului și pentru a se asigura că va putea să le ofere o locuință copiilor săi. Deși avea o avere estimată la peste 2 milioane de euro, cu proprietăți și obiecte personale de valoare precum bijuterii foarte scumpe, artista a pierdut casele pe care le deținea în România. Una dintre ele a fost demolată, iar din cealaltă a fost dată afară, după ce s-a constatat că locuința avea alt proprietar.

Maria Ciobanu a mărturisit că a muncit din greu pentru a strânge banii necesari pentru a strânge averea de acum, mai ales după ce a fost nevoită să o ia de la zero. Artista cânta și la câte trei evenimente pe weekend pentru a face față cheltuielilor.

Citeste si: Secretul întunecat al Mariei Ciobanu, care o urmărește și la 82 de ani. Cel mai trist moment din căsnicia ei cu Ion Dolănescu

Citește și: Ionuț Dolănescu nu ține cont de restricții când vine vorba de mama lui! Artistul a petrecut Paștele în România, alături de Maria Ciobanu și familia lui

Citește și: Fratele Mariei Ciobanu și sora lui Ion Dolănescu au murit în aceeași zi. Primele declarații

Potrivit Adrianei Bahmuțeanu, artista a trecut prin drama sistemului comunist, pe care o generație întreagă a fost nevoită să îl suporte.

„Le-a pierdut pentru că asta a fost drama regimului comunist. Sunt foarte mulți oameni în această situație. Nu le-a pierdut la jocuri de noroc, ci din cauza regimului și a legilor strâmbe din țară. După ce i-a fost demolată, s-a mutat într-o casă care s-a dovedit a avea proprietar.

Maria Ciobanu și-a făcut o casă mare în centrul Capitalei, i-a pus la adăpost pe fiii ei. Eu nu am văzut cu ochii mei testamentul, dar știu că și-a pus la punct situația ca să nu se repete istoria lui Ion Dolănescu. A făcut ordine în avere, ca să nu existe certuri între copii, deși ei se înțeleg foarte bine.

Cu siguranță, este că s-au înțeles, totul este în regulă. În afară de pierderile materiale, Maria Ciobanu a reușit să își refacă averea, să treacă peste această dramă.', a spus Adriana Bahmuțeanu potrivit Spynews.ro.

Cum a trecut Maria Ciobanu peste momentele grele

M-am împrumutat de la Ileana Sărăroiu şi mi-am cumpărat alta pe Calea 13 Septembrie din Capitală, în care am stat doar şase ani, pentru că mi-au demolat-o…Pe mine m-a întărit situaţia şi am zis că, dacă mai pot, mai fac, dacă nu, găsesc eu un acoperiş unde să stau.', dezvăluia aceasta în trecut, într-un interviu pentru revista Taifasuri.

Din păcate, Maria Ciobanu își pierdea și a doua casă din care era dată afară după mulți ani. Nici casa în care a crescut nu îi mai aducea alinare, căci locuința din Satul Hotărăioara a fost demolată de un frate de-al său.

M-am mutat într-o casă naţionalizată, am cumpărat-o, apoi m-am judecat opt ani, dar m-au dat afară în 2004. Îi mulţumesc Celui de Sus că am reuşit să le fac acoperişuri copiilor- Ionuţ, Camelia şi Leontina- au câte un apartament lângă Parcul Libertăţii din Bucureşti. Pentru acest lucru cântam şi la câte trei nunţi la sfârşit de săptămână ca să pot strânge banii.', a spus artista.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton