Claudia Pătrășcanu a aflat că Gabi Bădălău a înșelat-o... chiar de la el! Ce vedete s-ar afla pe lista de amante

 Oana Pantazi
.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău trăiesc într-un scandal continuu de când cu anunțul divorțului și lupta pentru custodia copilului… Și fiecare-și varsă oful la televiziuni sau în presă. Recent, Claudia Pătrășcanu a mărturisit că știa despre relațiile amoroase ale soțului ei, care nu se jena să-i spună de câte ori o avea o amantă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu a făcut recent o mărturisire uluitoare – Gabi Bădălău nu numai că a înșelat-o pe parcursul căsniciei, dar îi și povestea despre femeile cu care avea aventuri!

Drept urmare, Claudia Pătrășcanu a fost permanent la curent cu viața amoroasă a soțului ei, care a înșelat-o cu diverse doamne și domnișoare celebre pe parcursul căsniciei lor.

Claudia-Pătră_canu-_i-Gabi-Bădălău-la-nuntăClaudia-Pătră_canu-_i-Gabi-Bădălău-la-nuntă

Claudia Pătrășcanu, martora infidelităților soțului ei

Până să plece din casă alături de cei doi copii ai lor, Claudia Pătrășcanu a fost martora infidelităților repetate ale soțului ei, despre care a vorbit recent într-o emisiune de tleviziune.

„Știam câte ceva, că ar fi fost și cu X și cu Y și cu Z. Îmi spunea practic, și unde se întâlnea cu ele, era un lăudăros. El mi-a zis ca a fost cândva cu ele, dar am aflat după că a fost și în timpul căsniciei', a mărturisit Claudia Pătrășcanu.

Ulterior, la emisiunea lui Cătălin Măruță, provocată la testul adevărului, Claudia a dat câteva nume ale fostelor iubite ale lui Gabi Bădălău.

Citește și: Lovitură pentru Claudia Pătrășcanu! Gabi Bădălău cere custodia copiilor: „Au un viitor mai bun alături de familia mea!”

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat. O nouă lovitură pentru Claudia Pătrășcanu

Citește și: Jador de la Survivor, accidentare gravă pe traseu. Imaginile care i-au panicat pe Faimoși

Citește și: Mihai Budeanu s-a vaccinat împotriva COVID-19, după ce s-a vindecat ca prin minune de boală: „Încurajez pe toată lumea”

'Din ce am auzit, una ar fi Cristina Bădănoiu. Știu de la el. Mai e fata asta, cum îi zice, Diana Munteanu, de la el știu… Și Daniela Crudu, cu care a continuat și în timpul căsniciei', a răspuns Claudia.

Soția omului de afaceri nu a dat numărul exact al relațiilor extraconjugale ale soțului ei, dar a mărturisit că era la curent cu asta. 'Îmi spunea unde s-a întâlnit cu ele… Îmi spunea că a fost cândva… Dar când cineva vine și-ți spune asta ce înseamnă?'.

Acuzații dure la adresa Biancăi Drăgușanu

Claudia Pătrășcanu și-a spus opinia, în aceeași emisiune, și despre Bianca Drăgușanu, una dintre cele mai recente cuceriri ale soțului ei, bianca Drăgușanu. Relația lor a fost expusă în mod repetat în presă, așadar soția omului de afaceri nu s-a dat în lături de a face judecăți de valoare privind-o pe blondină.

'Desfrânată! Falsă! Nu e un exemplu bun pentru mine, dar și pentru orice mamă', a caracterizat-o Claudia pe Bianca Drăgușanu. 'Mă bagi în gura lupului. Dacă nu mi-a fost frică de Bădălău, de ce mi-ar fi frică de ea?', a mai spus aceasta în emisiunea lui Cătălin Măruță.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton