Drama neștiută a lui Carmen Tănase. Ce decizie drastică a luat acum 20 de ani, când a rămas văduvă

 Dumba Gabriela
.

În urmă cu mai bine de 20 de ani, Carmen Tănase a răman văduvă, după ce soțul ei a fost răpus de o maladie incurabilă. În momentul în care și-a pierdut bărbatul iubit, actrița a decis să se ocupe exclusiv de carieră și de creșterea copilului, fără a mai permite vreunui bărbat să se apropie de ea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Carmen Tănase a fost căsătorită cu Victor Parhon între anii 1989–2000. Împreună au un copil, pe Tudor. Îndrăgita actriță este văduvă de mai bine de 20 de ani, după ce partenerul ei de viață a murit din cauza unei boli cumplite, și anume cancerul. Bărbatul a fost un critic mare de teatru.

1-carmen-tanase-si-luciujpg1-carmen-tanase-si-luciujpg

'Făceam parte cam din aceeaşi meserie şi discutăm foarte mult, ne completăm în păreri. El era o fire cumpătată, eu – vulcanică. El a fost pentru mine şi soţ, şi tată, şi prieten. Era mai mare ca mine cu 17 ani, şi odată m-am trezit strigându-l „tată”. Se amuza.

L-am făcut pe Tudor pentru că şi el îşi dorea un copil, iar eu aveam 27 de ani. La început nu am vrut să mă căsătoresc, să ne lege un act, numai că au intervenit nişte chestii tehnice. Dacă nu aveam buletin, nu puteam să mă mut în Bucureşti. În drum spre ofiţerul stării civile i-am spus că s-ar putea să spun nu.

L-am ţinut în şah până acolo. El era credincios şi a vrut să ne cununăm religios. Nu am făcut-o atunci când ne-am căsătorit, am vrut să o facem la finalul vieţii lui, dar nu am mai avut timp. Regret enorm. De-aia fiecare lucru trebuie făcut la timpul lui, ca să nu regreţi după aia', mărturisea Carmen Tănase, potrivit Click.

Citește și: S-a pierdut cu firea! Ioniță de la Clejani, reacție violentă după ce Margherita ar fi agresat două femei pe Calea Victoriei

Citește și: Presupusul iubit al Margheritei susține că nu i-a dat droguri! Ce pastile ar fi luat, de fapt, fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani

Citește și:Cum arată Cristina Rus la 40 de ani, după ce a născut de 3 ori. Îmbrăcată în jeanși mulați și „camuflată' cu mască, artista e de nerecunoscut!

Carmen Tănase nu s-a mai recăsătorit, după moartea soțului

'Din păcate, am ştiut de la început, dar am crezut că există minuni. Exagera mult cu ţigările şi am început să găsesc pe sub pat hârtiuţe cu sânge. El, într-un fel, a ştiut de la început.

S-a dus la doctor şi, după rezultat, a trecut pe lângă mine, a intrat în cameră şi nu a mai ieşit câteva ore. A venit apoi la mine şi mi-a spus: „Uite, eu am cancer”. A căzut casa pe mine!', a mai spus ea despre momentul în care a aflat că soțul e bolnav.

Însă, după moartea soțului ei, Victor Parhon, actrița Carmen Tănase nu și-a refăcut viața sentimentală, chiar dacă a avut pretendenți. Actrița a ales să pună accent pe carieră și pe creșterea fiului lor, Tudor. Ea mărturisea în urmă cu ceva vreme că nu s-ar mai vedea căsătorită cu niciun alt bărbat.

„Nu mi-am permis să cad, erau niște oameni care depindeau de mine”

„Primul cel mai greu moment din viața mea a fost atunci când l-am pierdut pe tata, care a fost modelul meu de bărbat, ca să zic așa. A fost echilibrul meu, sursa mea de energie, de umor. Asta se întâmpla când aveam 21 de ani, a fost foarte greu. A doua oară, când l-am pierdut pe Țucu, soțul meu.

Când a fost, de asemenea, greu… Dar nu mi-am permis să cad, erau niște oameni care depindeau de mine. Nu ai cum să cazi când niște oameni se uită la tine și nu au posibilitatea să se descurce singuri, respectiv un copil și o mamă în vârstă. Nici măcar nu te gândești: „Aoleu, ce fac eu acum?, pur și simplu vine de la sine.„, declara Carmen Tănase pentru VIVA! acum doi ani.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton