Andrei Tinu va deveni tată a treia oară. Primele imagini cu iubita însărcinată

 Oana Pantazi
.

Andrei Tinu va deveni curând tată pentru a treia oară. După ce, la începutul anului 2019, fiul lui Dumitru Tinu a divorțat, acum și-a refăcut viața, iar în curând iubita lui îi va dărui un copil.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

După un divorț răsunător, care s-a lăsat cu acuzații grave de ambele părți, fiul lui Dumitru Tinu și-a văzut în final de viață, iar acum este pe cale să devină tată pentru a treia oară. Iubita lui Andrei Tinu este însărcinată și, după fotografii, pare să fi intrat deja în al treilea trimestru, așadar fericitul viitor tătic nu mai are mult de așteptat.

90144954_10220147043540502_1310751562640916480_n90144954_10220147043540502_1310751562640916480_n

Fiul lui Andrei Tinu, tată pentru a treia oară

Andrei Tinu, fiul regretatului Dumitru Tinu, a fost surprins recent de către paparazzii EVZ alături de iubita lui, în timp ce ieșeau, mână în mână, dintr-un restaurant din nordul Capitalei. Chiar dacă, o vreme, a fost destul de discret în ceea ce privește viața sa personală, fostul președinte al ANC nu s-a mai ferit de ochii indiscreți, afișându-se împreună cu femeia care urmează să-l facă tată pentru a treia oară.

Sarcina Elenei, bruneta care i-a devenit parteneră la scurt timp după divorț, este evidentă. Îmbrăcată într-o rochie roșie, care-i complimenta formele, partenera lui Andrei Tinu arăta spectaculos. Iar, iubitul ei a ținut-o protector de mână, în drumul spre mașină. Probabil relația lor va evolua, firesc, spre căsătorie, cu atât mai mult cu cât Elena i-a cunoscut deja pe copiii lui Andrei, cu care este în relații foarte bune.

Citește și: Scandal acasă la Andrei Tinu. Alberta, fosta soție, a venit cu Poliția să-și ia copiii

Citește și: Ce probleme a întâmpinat Gabriela Prisăcariu în timpul sarcinii: „Fierea mea nu a fost pregătită…'

Citește și: Cum explică prietenul lui Albert succesul Războinicului la Survivor: „Liderul nu este cel care…”

Citește și: Smiley, dezvăluiri din culisele SuperStar România:

Citește și: Diana Dumitrescu a avut stări depresive după divorțul de Ducu Ion:

Ce avere a moștenit Andrei Tinu de la tatăl său

După moartea dramatică a ziaristului Dumitru Tinu, directorul cotidianului Adevărul, în anul 2003, care și-a pierdut viața într-un accident de circulaţie, a urmat un şir lung de procese pentru fiul lui din afara căsătoriei, Andrei.

Ulterior, justitia l-a recunoscut pe Andrei drept fiu al lui Dumitru Tinu si al partenerei acestuia, Emilia Iucinu. În prima fază, judecătorii au stabilit că tânărul, atunci în vârstă de aproape 18 ani, este fiul lui Dumitru Tinu. A fost nevoie însă de mai bine de 10 ani de procese până ce fiul lui Dumitru Tinu a ajuns la o înţelegere cu Tamara, fiica jurnalistului, şi Anna-Maria Tinu, soția acestuia.

Andrei Iucinu a moștenit casa tatălui său din Herastrău, evaluată la aproximativ 400.000 de euro, o casă de vacanță la Breaza și autoturismul Volvo. Mașina este chiar cea în care și-a pierdut viata jurnalistul. Andrei a mai primit și două terenuri în Coteana (Olt), comuna natală a tatălui său.

Deși, inițial, magistrații deciseseră ca Andrei Tinu să primească 3/8 din acțiunile pe care tatăl său le deținea la Adevărul, acesta a ajuns la o înțelegere cu soția și cu fiica tatălui său.

„Acțiunile de la ziarul Adevărul au rămas la Tamara și Anna-Maria. De asemenea, Tamara Tinu poate locui în casa din Herăstrău, până la sfârșitul vieții sale. Potrivit înțelegerii, Tamara și Anna-Maria au rămas cu banii din conturile lui Dumitru Tinu, aproximativ 6.000 de dolari și 85.000 de lei”, a explicat Iucinu, pentru EVZ, la vremea respectivă.

Foto: Facebook, evz.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton