Jean de la Craiova și-a plănuit să viziteze mormântul lui Michael Jackson: „Îi cânt, dacă se poate”

 Dumitrache Medeea
.

După ce a cântat la căpătâiul lui Bruce Lee, în urmă cu șapte ani, Jean de la Craiova vrea să ajungă, în această toamnă, la mormântul lui Michael Jackson și să îi compună și lui o piesă. Manelistul a explicat de ce regele muzicii pop înseamnă atât de mult pentru el.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În urmă cu șapte ani, Jean de la Craiova mergea la mormântul lui Bruce Lee, din Seattle, și compunea o piesă la căpătâiul lui. Anul acesta, solistul vrea să ajungă din nou în America, potrivit impact.ro, să compună din nou o piesă, dar de data aceasta la mormântul lui Michael Jackson.

jean-de-la-craiova-2jean-de-la-craiova-2

Jean de la Craiova vrea să ajungă în locul unde Michael Jackson își doarme somnul de veci, și anume în cimitirul Forest Lawn din Los Angeles. Regele muzicii pop a fost înmormântat în data de 10 august 2009, la nu mai puțin de 40 de zile de la moartea sa din 25 iunie. Michael Jackson nu a avut parte de o ceremonie funerară publică deși toată viața sa aflat în lumina reflectoarelor.

Jean de la Craiova, la mormântul lui Bruce Lee

Acum șapte ani, Jean de la Craiova a fost la mormântul lui Bruce Lee din Seattle, unde i-a compus pe loc o melodie. Manelistul a recunoscut că actorul a fost unul dintre idolii săi.

Citește și: Jean de la Craiova a scăpat ca prin minune de o explozie cumplită.

Citește și: Jean de la Craiova și Denisa de la Bambi, atacați de infractori informatici.

Citește și: Țânțăreanu și-a făcut testamentul când a aflat că are cancer.

Citește și: Cerere în căsătorie la Mireasa!

După cum spunea chiar în versurile compuse la căpătâiul lui Bruce Lee, Jean de la Craiova se simțea mândru că un român este acolo și îi cântă celebrului actor o piesă compusă special pentru el.

Dădea bine cu piciorul şi-l cunoştea tot poporul/ E Bruce Lee nemuritorul şi-l cunoştea tot poporul!/ Nu e vorba, nu e vis,/ Se bătea ca şi Chuck Norris!/ Îl iubea nebuneşte tata/ Dădea bine cu karata/Ş-acuma îi cântă Jean, l-a bătut şi pe Van Damme!/ Avea bună inima/ Şi bătea toată China!/ Astăzi eu mă simt jupân, că i-a cântat un român!/ Câte zile-s într-un an, vă cânt şi vă pupă Jean!', sunt versurile compuse de Jean de la Craiova pentru Bruce Lee.

Jean de la Craiova, omagiu pentru Michael Jackson

Jean de la Craiova are în plan ca, în următoarele luni, să organizeze un turneu pentru românii din câteva orașe mari ale Statelor Unite. Printre acestea se numără și New York, Detroit, Chicago, Portland, Las Vegas şi Los Angeles. Manelistul este nerăbdător să ajungă din nou în America, loc unde nu a mai fost de patru ani.

Solistul a mărturisit că l-a adorat pe Michael Jackson și muzica lui și că își dorește foarte mult să ajungă la mormântul lui din Los Angeles și să-i dedice câteva versuri, așa cum a făcut pentru Bruce Lee.

Vreau să fac şi această vizită fiindcă Michael Jackson a fost un vizionar. A avut o asemenea influenţă asupra muzicii, încât după mine nu va putea fi ignorat zeci de ani de acum înainte. Cui nu i-a plăcut muzica lui? Eu, spre exemplu, am adorat muzica lui. Şi cânt şi manele, şi horă, şi sârbă, şi muzică uşoară. Sunt un cântăreţ universal, aş putea spune asta cu argumente multiple, măcar pentru cei care m-au urmărit şi m-au susţinut la diverse emisiuni muzicale de pe anumite posturi centrale de televiziune!', a spus manelistul.

Jean de la Craiova a mai declarat că este conștient că probabil nu îi va fi atât de simplu să ajungă la mormântul lui Michael Jackson, așa cum i-a fost la Bruce Lee. Artistul a mărturisit că vrea să-i compună câteva versuri pe loc, exact cum s-a întâmplat și la căpătâiul actorului.

Voi vedea la faţa locului ce se va întâmpla. Dacă o să se poată, o să-i cânt şi lui. Va fi, cel mai probabil, tot ceva compus oarecum pe loc. Nu mă gândesc la ceva anume, ci mă voi lăsa influenţat de inspiraţia de moment. Dacă nu, nu. Nu vom face show de doi bani, fiindcă nu e genul meu', a spus Jean de la Craiova.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton