Drama cumplită a lui Artan, fostul solist de la Partizan. Artistului i-au murit părinții în aceeași zi, la câteva ore unul după celălalt

 Dumba Gabriela
.

Adrian Pleșca, fostul solist al trupelor Partizan şi Timpuri Noi, cunoscut drept Artan a trăit, în toamna lui 2018, o dramă cumplită. Părinții săi au murit în aceeași zi, la câteva ore distanță unul după celălălalt, cu puțin timp înainte să-și serbeze zilele de naștere.

646×404-1646×404-1

Pe 20 septembrie 2018, Artan a primit cea mai grea lovitură pe care viața i-o dăduse până atunci: părinții săi s-au stins în aceeași zi. Artistul nu a vrut să dezvăluie cauza morții lor, însă s-a vorbit, la vremea aceea, despre un posibil infarct.

Mama fostului solist de la Partizan, profesoară de biologie, ar fi împlinit 88 de ani peste o lună, iar tatăl lui, fost profesor la un cunoscut liceu de muzică, ar fi împlinit 94 de ani.  

„Din motive deloc vesele, arătând respect şi empatie, acest eveniment se amână. Vă mulţumim. Revenim este mesajul postat atunci de colegii solistului de la Partizan, trupa anulându-și, în mod evident, toate concertele și evenimentele programate în perioada imediat următoare tragediei.

La aproape jumătate de an de la această tragedie, Adrian Pleșca Artan' a părăsit Partizan, trupă pe care el o inființase în urmă cu 18 ani, împreună cu Răzvan Moldovan.

Divorțul' lui Artan, 58 de ani, de Partizan, alături de care și-a bucurat fanii cu hituri precum Fata mea (este model)', Am cu ce', Banii', Dușmănia' ori Păpușa masculină' s-a produs din cauza neînțelegerilor cu Răzvan Moldovan, privind îmbogățirea componenței proiectului, de faptul că solistul dedică mult timp meseriei sale de bază (angajat al Corului Radiodifuziunii), dar și un conflict comercial iscat de producerea noului disc, a scris Libertatea anul trecut.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton