Cu ce dietă a reușit Dana Războiu să scape de celulită după vârsta de 40 de ani. Legumele pe care le consumă vedeta zilnic pentru a fi suplă

 Oana Popoiag
.

La 43 de ani, mamă a doi copii, având la activ un divorț, cu tot stresul din ultimul an, Dana Războiu este la fel de suplă ca întotdeauna. Vegetariană de vreo doi ani, vedeta a constatat că a scăpat de celulită după ce a renunțat la carne și a început să mănânce anumite alimente. Iată ce sonsumă vedeta dimineața, la prânz și seara.

Dana Războiu nu a avut un 2019 ușor, acesta fiind anul în care a decis să divorțeze de Bogdan Enoiu, cu care a avut o căsnicie de peste 10 ani. În ciuda stresului, vedeta este, la 43 de ani, la fel de suplă ca întotdeauna.

Dieta cu care Dana Războiu a scăpat de celulită

Dana consideră că decizia de a deveni vegetariană i-a schimbat în bine aspectul fizic și a detaliat dieta pe care o ține.

' E o dietă care se potrivește unor oameni și nu multor altora. Eu am renunțat la carne, e uluitor pentru mine. Nu a fost greu. E fantastic să nu mai ai celulită la vârstă mea. Vreau atunci când mor copiii mei să fie bătrâni. Mănânc și cartofi prăjiți, mai rar. Dimineață mănânc iaurt cu semințe de chia, cu fructe. Sunt foarte sănătoase. Nu îmi calculez caloriile. îmi place foarte mult să mănânc. La prânz mănânc supă cremă de broccoli, de mazăre, sunt foarte simplu de preparat. Seară mănânc legume, supe. Mănânc migdale, alune, au foarte multe proteine. Merg și la sală', a povestit Dana Războiu la Antena Stars.

Dana Războiu, despre divorțul de Bogdan Enoiu

Timp de 17 ani, Dana Războiu a fost liantul telespectatorilor cu realitatea. O realitate din care ea a evadat o vreme… La 43 de ani, mai puternică și mai independentă ca niciodată, având experiența unui divorț, Dana Războiu și-a dat „reset la viață și a povestit despre asta într-un interviu de o sinceritate dezarmantă pentru VIVA!.

'Mi-a luat cinci ani să divorțez. N-am făcut-o peste noapte. Singurul regret e că n-am divorțat acum cinci ani. Deci, dacă e să am un regret, e că n-am fă­cut-o mai demult.

Eu am simțit că nu mai pot, că mi-e din ce în ce mai greu și că nu trăiesc conform valorilor mele. Și una dintre valorile mele este integritatea, în care eu cred. Știți ce înseamnă a fi integru? Integritate înseamnă să faci ce spui că faci. De exemplu, dacă ne dăm o întâl­nire, să vin la întâlnirea aia și să nu întârzii. Dacă întârzii, să dau un tele­fon, dacă nu pot să vin la întâlnire, să sun să reprogramez. Asta înseamnă integritate', a declarat pentru VIVA! Dana Războiu.

Foto: PR, Instagram

Dana RăzboiuDana Războiu
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton