Breaking news! Cristina Țopescu a murit. A fost găsită decedată în casă

 Oana Popoiag
.

Fosta prezentatoare de televiziune Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în propria locuință. Cristina avea 59 de ani, iar cauza decesului încă nu este cunoscută.

Veste tristă și neașteptată la început de 2020! La doar 59 de ani, Cristina Țopescu a fost găsită moartă în pat, în propria locuință, după ce un prieten a alertat poliția. Nu se cunoaște motivul decesului și nu se știa ca fosta prezentatoare de știri să fi avut probleme grave de sănătate.

Cristina Țopescu nu mai fusese zărită de vecini din 19 decembrie 2019

Conform Observator, care citează surse din anchetă, o vecină a sunat la 112, întrucât nu o mai văzuse pe Cristina Țopescu din data de 19 decembrie. Echipajul de la Ambulanță a găsit-o pe fiica regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu decedată și nu a mai putut face nimic pentru a o salva.

Cristoina Țopescu a fost găsită în pat, purtând haine de noapte. Din primele date, Poliția nu exclude ca aceasta să fi murit în timpul somnului.

Monica Pop: A fost prima oară când nu mi-a răspuns de Anul Nou

Medicul oftalmolog Monica Pop a fost una dintre cele mai bune prietene ale Cristinei Popescu și a rămas șocată la auzul acesti vești. Se pare însă că ipoteza potrivit căreia vedeta ar fi murit de mai mult timp capătă contur:

Pe 27 decembrie nu mi-a răspuns la telefon. A fost prima oară când nu mi-a răspuns nici la mesajul de Anul Nou. Nu pot să cred… Mama Cristinei încă trăiește„, a declarat Monica Pop, la Antena 3.

Se pare că regretata vedetă avea o mare durere în suflet, după cum au spus cei apropiați. Mai exact, Cristina Țopescu încă nu reușise să depășească momentul pierderii tatălui ei, Cristian Țopescu:

Prietenul Ticu Alexe, mi-a trimis poza asta acum juma’ de ora. Nu stiu cand am facut-o, unde… e de acum câțiva ani, nu mulți, cred… nu conteaza, e o poză cu tatăl meu drag, pe care n-o aveam. O prețuiesc mult, asta mi-a mai rămas – a scris Cristina Țopescu, pe contul ei de Facebook, la sfârșitul lunii noiembrie, după ce a primit o poză cu tatăl ei.

Comunicatul Poliției privind decesul Cristinei Țopescu:

În cursul acestei seri, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv, unde au găsit o persoană decedată, care nu prezintă urme vizibile de violență. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico legală.

'E oribil, îngrozitor…' Prietenii Cristinei Țopescu sunt șocați

'Tocmai am aflat că a murit Cristina Topescu. E foarte greu să procesez informația. Cristina a fost unul dintre jurnaliștii pe care îi respect, cu care am colaborat nu o singură dată, de-a lungul anilor. O știu din perioada când era imaginea știrilor la Prima Tv, m-am reîntâlnit cu ea și am făcut mai multe emisiuni în perioada ei la Antena 3. E oribil. Îngrozitor. Mai avea multe lucruri de făcut, de zis pentru țara asta căreia i-a dat atât de mult, și care până la urmă i-a dat atât de puțin înapoi.Păcat. Atât de păcat', acesta a fost mesajul transmis pe o rețea de socializare de un prieten al Cristinei Țopescu.

Cristina Țopescu și tatăl ei, Cristian ȚopescuCristina Țopescu și tatăl ei, Cristian Țopescu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton