Detalii neștiute din viața Războinicei Mellina de la Survior: "Am pilotat un avion!"

 Dumba Gabriela
.

Mellina de la Survivor a fost dintotdeauna o fire curajoasă și aventurieră, dincolo de aspectul fragil și alura de fată de oraș. Nu întâmplător a acceptat provocarea Survivor, ci pentru că este dependentă de adrenalină și senzații tari. La un moment dat, Mellina chiar a pilotat un avion!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Până la 33 de ani, Mellina de la Survivor pare că le-a încercat pe toate: este cântăreață, compozitor, producător şi textier. Războinica a debutat ca majoretă în trupa Abracadabra, iar până la vârsta de 23 de ani s-a dedicat dansului.

mellina-survivor-9mellina-survivor-9

Mellina este una dintre cele mai puternice concurente de la Survivor și nu a stat pe gânduri când a aflat de competiția ce urma a avea loc în Republica Dominicană. S-a înscris imediat și este convinsă că va câștiga marele premiu.

Și Universul a fost de partea ei pentru că a intrat pe ultima sută de metri în competiția Survivor, după ce Szidonia Szasz nu a mai putut participa. În doar trei săptămâni, Mellina a reușit să se claseze în topul celor mai buni concurenți din sezonul 2.

Citește și:

Majda a suferit o operație și și își riscă sănătatea la Survivor: „Am avertizat-o să…”

Zannidache de la Survior, o viață de coșmar, la orfelinat: „Era ca o pușcărie, bătaie, pedepse…”

Cum se alege câştigătorul Survivor și câți bani primește. Regulile din 2021

Fire aventurieră, Mellina este dependentă de adrenalină, iubește să călătorească și nu se dă în lături de la nici o provocare.

Această emisiune este o experiență pe care o ai o dată în viață și asta doar dacă ți se oferă oportunitatea. Am colindat din America de Nord, America Latină până în Pakistan în dorința de experiențe noi, m-am cățărat pe ghețare, am pilotat un avion, dar ce voi trăi la Survivor am o presimțire că le va depăși pe toate. Cel mai bun să câștige!', a declarat Mellina de la Survivor.

Cum a ajuns cunoscută Mellina de la Survivor

Mellina de la Survivor a devenit cunoscută pentru piesele ei lansate solo sau cu alte vedete, însă puțini știu că vedeta are și veleități de dansatoare.

Potrivit wowbiz.ro, Mellina a terminat Şcoala Populară de Arte, secţia canto muzică uşoară, şi a participat la numeroase festivaluri şi concursuri muzicale. Mellina s-a lansat în muzică în 2011, cu piesele „My Life' şi „Cant Hide', în colaborare cu băieţii de la Thats Right şi Bogdan Ioan.

Mai mult, artista a compus piese pentru diferiţi artişti din ţară, cât şi din străinătate, precum: Robin DeVille -Just The Way I Am' (feat. Ivan Garcia) sau Zelish – I Won’t Give Up & Forever You & Me'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton