Pamela Anderson s-a măritat a cincea oară, în secret. Cine este soțul ei și unde a avut loc nunta

 Dumba Gabriela
.

La 53 de ani, Pamela Anderson a fost mireasă pentru a cincea oară, iar norocosul este bodygardul Dan Hayhurst, un constructor din orășelul ei de pe Insula Vancouver din Canada. Pamela se declară extrem de fericită și este convinsă că, de data asta, a ales un bărbat care o iubește cu adevărat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Actriţa din „Baywatch” s-a căsătorit în Ajunul Crăciunului, într-o ceremonie intimă, la reşedinţa din Canada, potrivit presei străine.

1Pamela-Anderson-la-50-de-ani-683×10241Pamela-Anderson-la-50-de-ani-683×1024

„M-am măritat la proprietatea cumpărată de la bunicii mei în urmă cu 25 de ani, aici s-au căsătorit și părinții mei și încă sunt împreună', a declarat Pamela Anderson pentru Daily Mail. „Sunt exact unde am nevoie să fiu, în braţele unui bărbat care mă iubeşte cu adevărat”, a mai spus actrița.

Un apropiat al actriței a declarat pentru CNN că „Pamela este mai fericită decât a fost vreodată și Dan nu ar putea fi mai încântat. S-a însurat cu literalmente fata visurilor lui'.

Citește și:

Dieta-minune pe care o ține Pamela Anderson. Eficientă pentru femei, salvatoare pentru bărbați: 'Consumul de carne duce la…'

Pamela Anderson s-a despărțit de iubitul tinerel. Adil Rami a înșelat-o: 'Sunt devastată'

Actorul Tim Robbins divorțează de soția româncă, mai tânără cu 30 de ani. Cine este Grațiela Brâncuși

Vestea vine la mai puțin de un an după ce Anderson s-ar fi căsătorit pentru 12 zile cu mogulul din industria cinematografiei, Jon Peters, informație pe care aceasta a negat-o într-un interviu acordat New York Times.

„Nu am fost măritată. Nu…sunt o romantică. Cred că sunt o țintă ușoară. Și cred că oamenii trăiesc în teamă…Nu știu despre ce a fost aia, dar cred că teama a avut un rol important', a declarat aceasta.

Cu cine s-a mai măritat Pamela Anderson în trecut

Prima căsătorie a Pamelei Anderson a avut loc în 1995 cu Tommy Lee, toboșarul trupei rock Mötley Crüe. Cei doi au împreună doi copii, dau au divorțat în 1998.

Ulterior, Pamela Anderson s-a măritat de două ori cu jucătorul profesionist de poker Rick Solomon, în 2007 și 2013. Un scurt mariaj a avut și cu cântărețul american Kid Rock, cu care s-a măritat și a divorțat în același an, 2006.

Anul trecut, Pamela declara că își dorește să se mai căsătorească o dată…

Doar o dată. Doar o dată, te rog, Doamne. Doar o singură dată! Am fost măritată de trei ori. Oamenii cred că am fost căsătorită de 5 ori. Nu știu de ce. Am fost măritată cu Tommy Lee, am fost măritată cu Bob (Kid Rock ) și cu Rick (Salomon). Asta-i tot. Trei căsnicii. Știu că e mult, dar e mai puțin de 5‘, declara Pamela pentru New York Times.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton