Șerban Huidu, adevărul despre Cronica Cârcotașilor și scandalul cu Mihai Găinușă: "Nu mai vorbim din 2015"

 Laciu Andreea
.

Cronica Cârcotașilor este una dintre cele mai îndrăgite emisiuni din istoria televiziunii de la noi. Din păcate însă, cei doi care au pornit proiectul, MIhai Găinușă și Șerban Huidu, s-au transformat din prieteni în cei mai aprigi dușmani. Acum, Șerban a povestit mai multe detalii despre momentul în care a rupt total legătura cu Mihai.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

După ce de zvonise că ar dispărea Cronica Cârcotașilor, echipa revine în forță, tot la Prima TV. Fanii emisiunii o vor putea urmări începând cu 3 februarie. Se pare că Șerban Huidu ar fi încercat să reia legătura cu Mihai Găinușă, ba chiar să îl readucă în proiect, dar nu a primit răspunsul așteptat. Ce a anunțat acum, când a fost întrebat care sunt șansele ca Găinușă să revină?

'Zero! Anul acesta am făcut 20 de ani de 'Cronică'. În primul an, am fost singur. L-am sunat să vină să povestească pentru emisiunile speciale de 20 de ani. Nici nu mi-a răspuns la telefon. Nu mai vorbim din 2015 când, după un an de la plecarea din Cronica, când bătusem palma sa revină în emisiune.

În ziua în care era pregătit totul pentru filmarea promo-ului, Găinușă întârzia. Și erau zeci de oameni care îl așteptau. Îl sun: Mișule, unde ești? La Disneyland, am uitat să îți spun că nu mai revin!', a declarat Șerban Huidu, pentru Impact.

serban-huidu-mihai-gainusa-cronica-carcotasilor7-serban-huidu-mihai-gainusa-cronica-carcotasilor7-

Șerban Huidu, adevărul despre Cronica Cârcotașilor

Acum, Șerban Huidu a lăsat în urmă scandalul cu Mihai Găinușă. Este pregătit să îi atragă, din nou, pe români, în fața micilor ecrane.

'În vacanța de iarnă, am pregătit o nouă emisiune, total diferită de Cronica. O veți vedea în curând. Deci, nu numai că nu ne-au dat afară de la Prima TV, ne-au dat și de lucru. Nu au fost zvonuri, a fost o știre dată și neverificată.

Noi ne confruntăm în televiziune cu probleme financiare, nu de ieri de azi. Din 2014 sigur. Cei care nu se confruntă cu asta, trăiesc din banii de la moguli sau din alte cercuri de interese, nu din piața de publicitate', a mai adăugat Șerban Huidu.

Citește și: Mihai Găinuşă şi Codruţ Kegheş – Culisele unei despărţiri neaşteptate

Citește și: Ștefania și Speak, pe coperta VIVA! de Februarie. Cum a pregătit solistul cererea în căsătorie și totul despre planurile de nuntă

Citește și: O mai ții minte pe bebelușa Oana, de la Cronica Cârcotașilor? Ce face și cum arată acum, la 39 de ani, după ce a renunțat la televiziune

Citește și: Și Șerban Huidu s-a infectat cu COVID-19 la filmările pentru Revelion: „Acum am venit să donez sânge'

Șerban Huidu, replică dură pentru Anamaria Prodan și Olivia Steer

La fel de acid cum îl știm, Șerban nu s-a putut abține să nu dea câte o replică și pentru două personaje cunoscute din România.

'Cred că blig blingurile și epatarea sunt făcute pentru oameni care nu au cu ce defila. O să îmi cer public scuze când Elon Musk sau Bill Gates vor defila cu asset-uri personale de aceeași valoare cu ale doamnei Prodan. Evident că voi face vaccinul, când îmi va veni rândul. Cum de ce? Păi, îmi place să o vad pe Olivia Steer, cunoscuta doctoriță cu studii făcute pe Facebook, să vad cum dă ochii peste cap', a declarat Huidu, pentru sursa citată anterior.

Clever Business a cumpărat Prima TV

Clever Business a cumpărat Prima TV pentru cinci milioane de euro. Jumătate din acești bani (10 milioane de lei) au reprezentat, de fapt, taxele restante la stat acumulate cât postul deținut până la tranzacție de Cristian Burci a fost în insolvență.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton