Detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul sopranei Maria Macsim Nicoară. Artista ar fi agonizat timp de 8 ore, până când soacra a sunat la urgențe. Cum s-a petrecut totul

 Cica Cristina
.

Noi detalii de-a dreptul cutremurătoare ies la iveală în cazul mezzosopranei din Iași. Maria Macsim Nicoară ar fi agonizat nu mai puțin de 8 ore, după ce a căzut pe scări în casă, înainte ca soacra să apeleze numărul de urgență 112.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Maria-Macsim-Nicoara-1-1Maria-Macsim-Nicoara-1-1

Maria Macsim Nicoară trece prin momente critice și se află în comă, în urma accidentului suferit în casă.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, 9 mai, iar filmul tragediei este de necrezut. În jurul orei 23:00, artista a fost găsită plină de sânge, dar în stare de semiconștiență, de către soțul ei, pianistul Codrin Nicoară, la capătul scărilor interioare din vila din comuna Aroneanu.

Femeia a fost ridicată de soț și dusă într-o cameră, unde a fost lăsată pe pat. Codrin Nicoară a declarat în fața anchetatorilor că a considerat că i s-a făcut rău din pricina consumului de alcool, dat fiind că a găsit și vomă la capătul scărilor.

Citește și: Maria Macsim Nicoară, mezzosoprană la Opera din Iași, se află în comă după ce a căzut pe scări. Artista are mai multe leziuni grave la cap:”Medicii au spus că sunt 72 de ore critice”

Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire

Conform unor surse din cadrul anchetei, solista ar fi avut o alcoolemie de 0,40 miligrame alcool pur în sânge, după ce a ajuns la spital, potrivit BZI.

Codrin Nicoară a solicitat sfatul mamei în legătură cu starea soției sale abia spre dimineață. Femeia s-a deplasat la fața locului și la ora 07:10 a apelat numărul de urgență 112.

Echipajul de terapie intensivă mobilă a ajuns la vilă 20 de minute mai târziu, iar Maria Macsim Nicoară a fost intubată și ventilată. Maria Macsim Nicoară a ajuns la spital cu leziuni grave în jurul orei 08:00.

Reprezentanții Spitalului de Neurochirurgie au reușit să anunțe autoritățile abia la câteva ore de la internare, timp în care nici rudele, nici apropiații nu s-au interesat de starea pacientei.

Citește și: Dosar penal pentru tentativă de omor în cazul sopranei din Iași, care se află în comă.A fost victimă a violenței domestice? Soțul le-a spus anchetatorilor că a căzut pe scări…

Conform procedurii, un echipaj de poliție a mers la vilă, iar  Codrin Nicoară a declara că soția sa a consumat alcool și a căzut pe scări.  Cazul a fost preluat de Serviciul de Investigații Criminale, iar soțul sopranei și-a luat un avocat, notează spynews.ro.

Reamintim că Maria Macsim Nicoară se zbate între viață și moarte la acest moment, medicii fiind rezervați cu privire la șansele de supraviețuire.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Cum se simte Viorel Cataramă, după ce s-a infectat voit cu COVID-19:„Viața merge înainte. Am făcut tot ce ține de mine ca să mă infectez. Mă simt perfect'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton