Cum se simte Viorel Cataramă, după ce s-a infectat voit cu COVID-19: „Viața merge înainte. Am făcut tot ce ține de mine ca să mă infectez. Mă simt perfect”

 Lupescu Anca
.

Viorel Cataramă a decis să se infecteze cu noul coronavirus , pentru a demonstra că nu este un virus fatal. El spune că autoritățile au greșit prin abordarea avută în perioada de pandemie globală. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Într-un interviu pentru Wowbiz.ro, Viorel Cataramă spune că se simte excepțional. Dacă primele simptome au fost specifice noului coronavirus, acum, afaceristul spune că  are o temperatură normală. 

'Astăzi mă simt excepțional. Dacă zile  trecute nu m-am simțit grozav, astăzi am temperatura 35,9, concentrația de oxigen în sânge 98, deci sunt perfect. Nu știu dacă m-am infectat cu coronavirus, nici nu e relevant. Eu m-am dus să mă infectez, m-am îmbrățișat cu mai multe persoane dintre care una era infectată, conform comunicatului oficial al parchetului. Prin urmare, am făcut tot ce ține de mine ca să mă infectez. Am avut câteva simptome, dar astăzi mă simt perfect', a explicat Viorel Cataramă, pentru Wowbiz.ro

Mai mult, de când a făcut publică decizia lui de a se infecta cu coronavirus, a avut de-a face și cu Poliția Locală. 

'Au venit la mine acasă niște polițiști extrem de politicoși, amabili și profesioniști, au venit să își facă datoria în conformitate cu prevederile legale. Am schimbat informații și ei trebuie să mă verifice, o dată sau de două ori pe zi, dacă respect izolarea totală pe care mi-am impus-o. Mi-au făcut deja încă o vizită, m-au văzut, m-au salutat și… viața merge înainte', a explicat Viorel Cataramă.

Motivele pentru care a făcut însă acest gest, în ciuda faptului că are 65 de ani, le-a explicat tot el. 'Este un risc mai mult teoretic, în niciun caz uriaș. Eu sunt un bărbat sănătos, nu sufăr de alte afecțiuni, iar gestul meu este al unui patriot care este dispus să își dea viața pentru țara lui, pentru ca drepturile și libertățile fundamentale să nu fie încălcate, iar România să nu fie falimentată din punct de vedere economic, iar câteva milioane de români să nu fie nenorociți', susține Viorel Cataramă.

Viorel Cataramă critică autoritățile în lupta cu COVID-19

'În lume, față de acest virus, sunt două metode de combatere: metoda izolării și metoda imunizării de grup. Chiar din momentul în care s-a decretat, sau s-a intenționat decretarea stării de urgență, eu am fost singura persoană din spațiul public care am militat pentru utilizarea metodei imunizării de grup. Care înseamnă că oamenii își continuă activitățile, munca, își păstrează drepturile și libertățile fundamentale și numai persoanele vulnerabile sunt protejate cu adevărat, de toată lumea, inclusiv de stat. Celelalte persoane sunt îndrumate, sfătuite, consiliate, etc, dar nu se întâmplă nimic grav din punct de vedere economic. Aceasta era metoda de urmat dintr-un motiv foarte simplu: astăzi ni se spune că ieșim din starea de urgență și că trebuie să facem următoarele lucruri: să ne spălăm de câteva ori pe mâini și pe dinți, să purtăm mască, să păstrăm distanța… Păi asta puteam să o facem și acum două luni.

Nu trebuia să falimentăm România ca să facem ce trebuia să facem acum două luni. (…) Virusul există și, oficial, niciun vaccin nu există și, anul acesta, nici nu va fi descoperit. Adică am stat două luni degeaba în casă și când ieșim din casă ne întâlnim cu același inamic și în proporție de 90-95% nu vom avea nimic. (…) Noi începem imunizarea de grup de vineri. Sistemul medical este la pământ în România. Dar de ce? Pentru că, timp de 30 de ani, românii au votat numai structuri mafiote care au devalizat toate sistemele, inclusiv cel medical, și care au vândut România aproape pe nimic străinilor. Acum românii ajung să plătească nota de plată pentru ce au făcut timp de 30 de ani. Devalizarea sistemului medical s-a făcut conștient de persoane care au beneficiat de informații și care au avut acces la putere. Astăzi, la fel ca și acum două luni, sistemul medical este la pământ', explică omul de afaceri.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton