Fiul Laviniei și al lui Ștefan Bănică a împlinit azi 1 an. Ce cadouri i-au făcut părinții lui Alexandru: "Ador diminețile in care îmi zâmbesti cu cei doi dintisori de iepuraș"

 Lupescu Anca
.

Fiul Laviniei Pârva și a lui Ștefan Bănică Junior împlinește un anișor, motiv pentru care părinții lui i-au făcut o mulțime de cadouri. 

lavinia-parva_1_0lavinia-parva_1_0

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

„Astăzi împlinești un an de când ai venit pe acest pământ. Universul meu s-a schimbat. A devenit mult mai colorat și mai pur, mult mai viu și mai autentic. Viata acum este diferită. Vara are alt miros, iarna altă valoare și întreaga viața alt sens. Ador diminețile in care îmi zâmbesti cu cei doi dintisori de iepuraș, ador fiecare zi pentru ca ma surprinzi spunând sau făcând ceva nou. Ador serile cu tine, ador momentul de spectacol pe care ni-l oferi cu atâta dragoste și puritate! Ador viața alături de tine! La mulți ani, suflet curat și îti multumim ca ne-ai ales pe noi sa-ți fim părinți! Te iubim! Mama și Tata❤️', a scris Lavinia Pîrva pe Instagram, în dreptul unei imagini emoționante în care băiețelul îl ține pe Ștefan Bănică Jr. de mână.

În ceea ce privește cadourile, fiul celor doi cântăreți a primit un urs uriaș, însoțit de multe baloane și un tort deosebit, ornat cu personaje din desene animate.

Ștefan Bănică spunea, înainte de nașterea fiului său, că va fi greu la început, dar consolare îi e gândul că a mai trecut de două ori prin această experiență.

„Va fi greu la început cu cel mic, dar am ajutor de nădejde în copiii mei. Am un pic de experinţă cu cei doi copii (Radu Ştefan şi Ana Violeta – n.r.), în rest, e ca la început. Îmi place să vorbesc despre ce îmi e drag, dar nu intru în detalii nu pentru că aş fi secretos, ci doar pentru că e dreptul meu', povestea Ștefan Bănică Jr.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton