Alex Velea a aniversat 36 de ani în izolare, alături de Antonia, în noua lor casă: ”Nu vrem să epatăm. Oamenii mai puțin norocoși ca noi sunt “bombardați” de “vedete” cu achizițiile luate pe barter"

 Oana Popoiag
.

Alex Velea împlinește astăzi 36 de ani, iar penultima zi de izolare îl prinde alături de Antonia și de copiii lor, în noua lor casă, unde s-au mutat recent și despre care cântărețul a dezvăluit că arată ca-n filme. Dacă în social media îl vedem mai tot timpul în haine de brand, când vine vorba de luxoasa lui locuință, declară că preferă să păstreze discreția și să nu epateze dezvăluind suma investită.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Îl știm pe Alex Velea de peste 15 ani, timp în care atât cariera, cât și viața sa personală au cunoscut urcușuri și coborâșuri. Cei 36 de ani pe care îi împlinește astăzi, însă, îl prinde în poate cel mai bun moment al existenței, când pare că îi merge ca pe roate în toate planurile. Are alături una dintre cele mai mari frumuseți din showbiz, pe Antonia, care i-a dăruit doi băieți, iar cariera muzicală îi aduce în continuare faimă și bani.

Alex Velea și-a văzut visul cu ochii: la 36 de ani, are o casă ca-n filme

Alex Velea câștigă împreună cu Antonia suficient de mulți bani cât să-și permită mai tot ce le poftește inima. La finalul lui 2019, cei doi și-au îndeplinit un vis mai vechi, acela de se muta într-o casă spațioasă și frumoasă.

Intervievat de Click! cu ocazia împlinirii celor 36 de ani, Alex Velea a vorbit despre noua sa casă, fiind însă dicret cu privire la suma investită.

'Obișnuim să nu epatăm. Mai ales când nu e cazul. Avem, într-adevăr, o casă din filme, pentru care am muncit, pe care ne-am dorit-o foarte mult și în care suntem foarte fericiți. Poate o să v-o arătăm, dar cu siguranță, n-o să vă spunem cât costă sau să umflăm prețurile cum fac alții de dragul de a ieși în evidență. Spun asta mai ales pentru oamenii care nu au fost atât de norocoși ca noi și care sunt bombardați' de vedete' cu toate achizițiile. Luate pe barter', a declarat Alex Velea, în stilul său direct și tranșant.

Antonia, cea mai frumoasă declarație de iubire de ziua lui Alex Velea

Cu ocazia zilei de naștere a iubitului ei, Antonia a postat pe Instagram una dintre cele mai frumoase declarații de iubire către Alex Velea.

'Eu nu cred că înțelegi cât de mult te iubesc, cât de mult bine mi-ai făcut și îmi faci, cât de mult te respect, cât de mult îmi este drag de tine. Eu nu cred că înțelegi cât de mult m-am atașat de tine! Mă topesc când văd cum îi iubești pe copiii noștri, un om atât de bun cu un suflet așa de mare nu am mai întâlnit! Este o chimie rar întâlnită între noi și îmi doresc ca Dumnezeu să aiba grijă de noi și să ne protejeze de negativitatea din jur ca să ajung să te iubesc cu același foc (chiar și mai mult) atunci când vom îmbătrâni', acesta a fost mesajul Antonia pentru Alex Velea.

Alex-Velea-Antonia-si-copiii-lorAlex-Velea-Antonia-si-copiii-lor

Foto: Instagram, arhiva VIVA

Citește și: Tily Niculae, de la extaz la agonie. Experiența de a naște în plină pandemie de coronavirus: ' A trebuit să fiu ca un soldat, efectiv ca un soldat!' / EXCLUSIV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton