Demi Lovato a ajuns la spital, din cauza unei supradoze de heroină!

.

La începutul acestei săptămâni, Demi Lovato a ajuns la spital din cauza unei doze de heroină, după cum afirmă sursele, dar, din fericire, artista este în acest moment în stare stabilă.

Demi Lovato a ajuns la spital, din cauza unei supradoze de heroină!

Demi Lovato a ajuns la spital, din cauza unei supradoze de heroină!

În cursul zilei de marți, cântăreața Demi Lovato a ajuns la spital, din cauza unei supradoze de heroină, ea fiind internată de urgență, în stare de inconștiență. Cadrele medicale din spitalul din Hollywood Hills au fost rezervate în privința diagnosticului, dar, în scurt timp, s-a aflat că artista în vârstă de 25 de ani ar fi luat o supradoză. Acest lucru este confirmat și de tratamentul pe care Demi l-a primit imediat ce a fost spitalizată.

Demi s-a confruntat și cu probleme de natură psihică.

Demi s-a confruntat și cu probleme de natură psihică.

Înregistrarea audio a apelului primit la numărul de urgență confirmă că tânăra în vârstă de 25 de ani a fost găsită în stare de inconștiență și, odată ajunsă la spital, a primit Narcan, o substanță care se administrează în caz de supradoză cu narcotice. Conform publicației The Blast, atât Demi, cât și cei care se aflau în locuința ei în acel moment nu au vrut să coopereze cu poliția, refuzând să spună ce droguri au consumat, dar conform surselor medicale, după prelevarea probelor, se pare că a fost vorba despre heroină.

Demi Lovato nu este străină nici de tulburările alimentare.

Demi Lovato nu este străină nici de tulburările alimentare.

Din păcate pentru Demi, nu este pentru prima dată când cade victimă dependențelor sale, artista confruntându-se și în trecut cu probleme. Ea a avut și probleme psihice, dar și tulburări alimentare ani de zile și nu o dată a discutat, de-a lungul anilor, despre lupta cu toți acești demoni, dar și despre dificultatea de a-și păstra sobrietatea.

„Era cool să fii văzut petrecând'

Trebuie să vorbești despre lucrurile astea. Trebuie să-ți folosești vocea pentru a te face auzit. Și cred că asta au început să facă mulți oameni. Nu am avut pe nimeni care să facă asta când eram mai tânără. Am crescut în epoca celebrităților foarte, foarte slabe. Acesta era look-ul la modă. Și era cool să fii văzut peterecând. Drogurile erau la modă și, când aveam 12-13 ani, nimeni nu vorbea despre bolile mintale. Nimeni nu vorbea despre tulburările de alimentație. Trebuia ca cineva să aibă grijă de surioara mea mai mică. Am preluat eu rolul acesta, pentru că am știut cât era de important”, declara artista pentru InStyle. Din păcate, Demi nu a reușit la fel de bine să aibă grijă de propria persoană… iar melodia Sober, lansată în luna iunie, tocmai despre renunțarea ei la sobrietate vorbește. Se pare că a fost un semnal de alarmă pe care nimeni din familia artistei nu l-a luat foarte în serios. Până ieri, când Demi Lovato a ajuns la spital, din cauza unei supradoze de heroină!

Foto: Hepta, Instagram

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton