FOTO de colecție! Cum arăta Dana Nălbaru la 20 de ani

 Oana Popoiag
.
cum arăta Dana Nălbaru la 20 de anicum arăta Dana Nălbaru la 20 de ani

Dana Nălbaru are, la 41 de ani, una dintre cele mai admirate familii din showbiz. Cu un soț care o iubește ca pe ochii din cap, Dragoș Bucur, și trei copii frumoși, vedeta trăiește numai în prezent. Noi am găsit, însă, în arhiva VIVA!, fotografii cu aceasta din trecutul îndepărtat,  de pe vremea când se afla la începuturile în muzică. Iată cum arăta Dana Nălbaru la 20 de ani!

Căsătorită de 13 ani cu Dragoș Bucur, Dana Nălbaru se dedică aproape în exclusivitate vieții de familie și celor trei copii ai cuplului, Sofia (11 ani), Kadri (3 ani) și Roxana (6 ani), înfiată de cei doi în vara anului trecut. 'Voi renunța oricând la orele petrecute la salon, la hainele asortate, la întâlnirile cu prietenele la cafea, la meseria mea și aplauzele celorlalți ca să fiu cu ei', a consemnat la un moment dat aceasta pe blogul său. Noi am găsit în arhiva VIVA! fotografii cu frumoasa artistă de pe vremea când muzica era prioritatea sa numărul 1, iar planurile de a-și întemeia o familie erau departe de a se materializa. Iată cum arăta Dana Nălbaru la 20 de ani!

Cum arăta Dana Nălbaru la 20 de ani

VIVA! a realizat cîteva ședințe foto cu Dana Nălbaru la începutul anilor 2000, când aceasta atinsese deja o popularitate uriașă alături de trupa HI-Q, iar melodiile 'Cât te iubeam' sau 'Un minut' deveniseră hituri. Pe vremea aceea, Dana bătea țara în lung ți-n lat pentru concerte și prezenta alături de colegii de trupă la Antena 1 emisiuni de succes precum 'Totul va fi bine' și 'Hi-Q noi!'. În acea perioadă, forma de asemenea un cuplu cu Călin Goia.

Dana este acum mai puțin preocupată de felul în care o percep ceilalți, ba chiar la un moment dat a scris pe blog un articol despre asta, ca reacție la observația unei internaute care îi criticase aspectul fizic. În 2003, însă, pe vremea când era bine ancorată în showbiz, urma anumite reguli astfel încât să se mențină în formă. Iată ce ne declara Dana în vara lui 2003 despre condiția ei fizică: ' Nu consider că arăt atât de bine și cred că se mai poate lucra. Merg la sală de trei ori pe săptămână și fac exerciții pentru toate grupele de mușchi. Bicicleta e aparatul meu favorit pentru că arde cele mai multe calorii. Nu țin un regim alimentar, dar sunt destul de cumpătată în ceea ce mănânc. Nu mă ating de dulciuri și de carnea de porc, nu mănânc nimic după 6 seara și nu exagerez cu pâinea și pastele.'

Atunci, la fel ca și acum, toată lumea era cu ochii pe orice mișcare a sa. 'Eu nu pot spune că mă mândresc foarte tare cu faptul că sunt cunoscută. Mi-am dorit foarte tare să ajung unde sunt, dar abia acum îmi dau seama că am rămas fără intimitate. Asta mă afectează foarte tare. Chiar dacă par, nu sunt un om așa de puternic încât să nu mă afecteze când lumea e răutăcioasă și comentează', declara Dana Nălbaru acum 15 ani.

Foto: arhiva VIVA!, Facebook

Citește și:

Feli va avea o fetiță! Artista a dezvăluit cine este tatăl micuței și cum s-au cunoscut

Demi Lovato a ajuns la spital, din cauza unei supradoze de heroină!

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton