Deea Maxer o atacă dur pe Cristina Ich: „Asta te face să devii ipocrită!”/Ce a declanșat scandalul între gravidele momentului

 Dumba Gabriela
.

Este scandal în online, între Deea Maxer și Cristina Ich. Amândouă sunt pe ultima sută de metri cu sarcina și tocmai anumite afirmații ale iubitei lui Pițurcă junior legate de copilul din pântece au determinat-o pe Deea să o acuze pe aceasta de ipocrizie.

Cristina IchCristina Ich

„Voiam să mă bucur doar eu şi cei din jur, nu voiam să fac din copilul meu un baby influencer şi să mă gândesc cum îmi mai cresc joburile sau ce plasare de produs să mai fac pe seama copilului meu şi nici în continuare nu îmi doresc acest lucru”, spunea Cristina Ich în momentul în care a anunţat sarcina, în urmă cu trei luni.

Afirmația Cristinei nu se pupă cu realitatea momentului, având în vedere că iubita lui Piți junior a început deja să promoveze produse pentru copii. Însărcinată și ea, cu al doilea copil însă, Deea Maxer a luat foc atunci când a văzut o reclamă la cărucior pe contul de Instagram al Cristinei.

„Păi asta nu e plasare de produs? Este. Şi e normală. Pentru că eşti un influencer. Unul bun. Însă nu declara, nu te jura, că baby tău nu devine influencer şi nu plasezi produse pentru el. Că uite, trece timpul şi prinzi contracte groase. Şi asta te face să devii ipocrită. Pentru că ai promis publicului ceva, acum câteva luni. Asumă-ţi. Sau o să ne zici că te-ai răzgândit. Urăsc ipocrizia”, a scris Deea Maxer pe Instagram.

La final, Deea Maxer a precizat că totul „este un pamflet şi trebuie tratat ca atare”.

Replica iubitei lui Pițurcă junior nu a întârziat să apară și i-a transmis Deei, fără să-i pronunțe numele, că ar trebui să-și vadă de viața ei și să lase pamfletele, că nu are nici un haz și, mai ales, nici un talent în acest sens. Cristina Ich a făcut referire și la faptul că anumite individe care consideră că au umor găsesc de cuviință să ironizeze sfaturile cosmetice pe care ea le dă fetelor care o urmăresc. „Sau vrei și tu o cremă din asta cu extract de melc? Moca!”, și-a încheiat Cristina intervenția pe Instagram, însă câteva minute mai târziu a șters clipurile. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton