Dani Oțil l-a luat peste picior pe Ștefan Bănică: „La vârsta ta mai asculți de-o păsărică?” / Răspunsul artistului a stârnit hohote de râs

 Dumba Gabriela
.

Prezent la matinalul de la Antena 1, Ștefan Bănică n-a ratat ocazia de a-l înțepa pe Dani Oțil cu diverse replici legate de viața personală, însă reacția prezentatorului TV n-a întârziat să apară. Este binecunoscut umorul care însoțește confruntările publice ale celor doi, dat fiind faptul că au un numitor comun: Mihaela Rădulescu.

Ştefan Bănică a fost la matinalul de la Antena 1Ştefan Bănică a fost la matinalul de la Antena 1

Concertul de Crăciun marca Ștefan Bănică sărbătorește în decembrie majoratul 18 ani de tradiție neîntreruptă. În acest context, artistul a dezvăluit la „Neatza cu Răzvan și Dani” că i-a întrebat pe cei din publicul de la concertele sale cum s-a schimbat viața lor în ultimii 18 ani.

„Îți dai seama că, în 18 ani, unii au devenit de mai multe ori părinți, alții sunt la a treia nevastă…', a fost replica lui Dani, arătând spre Ștefan, în hohotele de râs ale celor din platou.

Amuzat, cântărețul și-a luat revanșa: „Dacă unii sunt la a treia nevastă, alții cică n-o mai lălăie. Mi-a șoptit o păsărică despre faptul că s-au luat frumos, s-au așezat la casele lor… Iar pasiunea lor pentru modă se și vede!', a replicat Ștefan, apropo la faptul că Dani a recunoscut, oficial, relația cu modelul Gabriela Prisăcariu.

Fâstâcit, Dani a continuat: „Ștefan, ai zis că ți-a șoptit o păsărică. La vârsta ta mai asculți de-o păsărică?'.

Replica lui Bănică l-a făcut pe Dani să râdă în hohote: „Da, la vârsta mea mai ascult de-o păsărică!'. „Iar asta, doamnelor și domnilor, vine de la această pălincă!', a continuat Ștefan și a mai luat o gură de pălincă, din paharul prezent pe masa din platou.

Deși s-a vorbit despre o rivalitate între ei, dat fiind faptul că au un numitor comun, pe Mihaela Rădulescu, Dani Oțil și Ștefan Bănică au spus tot timpul că nu există resentimente între ei și au o relație cât se poate de civilizată.

Ştefan Bănică s-a îndrăgostit de Mihaela Rădulescu, cu care s-a căsătorit în 1994 şi alături de care a stat cinci ani. În 1999 cei doi au divorţat, fiind speculat faptul că motivul divorţului ar fi fost infidelitatea lui Ştefan Bănică.

Dani a apărut mult mai târziu în viața Mihaelei, respectiv în în toamna lui 2008, după divorţul ei de cel de-al treilea soţ, omul de afaceri Elan Schwartzenberg.

Ştefan Bănică este căsătorit acum cu Lavinia Pîrva şi au împreună un băieţel de şase luni, iar Dani se pregăteşte de însurătoare cu modelul Gabriela Prisăcariu.  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton