Fiica cea mare a Andreei Bălan, Ella, a împlinit trei ani. Primele fotografii de la petrecere. Ce surprize i-a pregătit artista fetiței ei

 Oana Popoiag
.
Andreea Bălan fetițaAndreea Bălan fetița

Astăzi e sărbătoare în familia Andreei Bălan, întrucât fetița cea mare a artistei, Ella, împlinește trei ani. Celebra sa mamă i-a organizat o petrecere-surpriză, unde au fost invitați numeroși copii. Andreea nu a făcut rabat de la nimic, așa că cea mică a avut parte de o adevărată desfășurare de  forțe.

Dacă în urmă cu câteva luni lumea părea că se năruie pentru Andreea Bălan,d upă ce a intrat în stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană, totul e bine când se termină cu bine.

Fetița cea mare a Andreei Bălan a împlinit trei ani

Azi, Andreea Bălan a avut petrecere mare în familie. Fiica ei cea mare, Ella, a împlnit trei ani, ocazie cu care mama ei a dat un party colorat, la care au luat parte numeroși copii, prieteni de-ai fetiței, și unde Elle a avut parte de un tort extraordinar de frumos, ornat cu personaje de desene animate.

'Ella împlineşte 3 ani! Sunt 3 ani minunaţi în care ne-am schimbat fundamental, am devenit mai buni, oferim iubire necondiţionată şi suntem cei mai fericiţi', acesta a fost mesajul transmis pe Instagram de Andreea Bălan și soțul ei, George Burcea, care traversează cea mai frumoasă perioadă a vieții lor în doi.

Ziua Ellei vine să încheie o perioadă plină de petreceri în familie. În urmă cu doar câteva săptămâni, Andreea Bălan și George Burcea au ajuns în fața altarului, moment urmat de un party de pomină, iar în aceeași zi a avut loc botezul celei de-a doua fiice, Clara Maria, unde nași au fost Monica Davidescu și Aurelian Temișan. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton