Prima imagine cu chipul fetiței lui Cabral și a Andreei Ibacka. Namiko seamănă cu tatăl ei

 Pirvu Cristina
.

Andreea Ibacka a publicat pentru prima oară o imagine cu chipul fetiței sale. Namiko e surprinsă pe plajă, pe nisip. Se poate observa că seamănă și cu tatăl ei, cu celebrul prezentator TV. 

În urmă cu aproximativ 10 luni de zile, Andreea Ibacka a devenit mămică pentru prima oară. A adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, o bucurie imensă pentru prezentatorul Cabral. Iată că timpul a trecut rapid, iar micuța s-a bucurat alături de părinții ei de prima vacanță.

Au mers toți la malul mării. Namiko a fost în centrul atenției. Astăzi, pentru prima oară, Andreea Ibacka a publicat o poză cu chipul micuței. Într-un body colorat și cu pălărie pe cap, micuța stă pe nisip și privește în zare. Tatăl ei imediat a surprins-o într-o ipostază inedită.

În urmă cu ceva timp, Andreea Ibacka făcea declarații despre fetiță, despre cine e mereu alături de ea și o ajută să o crească: „Evadez de acasă și mă bazez pe mama. Este foarte frumos să fii mămică, pe lângă toate greutățile pe care le întâmpinăm ca proaspeți părinți. Avem un copil cuminte și sănătos. Îi mulțumesc mult lui Dumnezeu că pot să trăiesc experiența asta.

Nu prea plânge, e foarte cuminte. Noaptea doarme și se trezește spre dimineață că are nevoie de masă și mă trezesc pentru că trebuie o alăptez. Cabral e destul de prins cu filmările și are nevoie să se odihnească, pentru că filmează 12 ore'

Andreea Ibacka 1Andreea Ibacka 1

Andreea Ibacka, super sexy la 9 luni de când a născut. PICTORIAL de senzație, în stilul anilor 80, în revista VIVA!

Andreea Ibacka a născut, în urmă cu nouă luni, o fetiță și, în cadrul unui pictorial pentru revista VIVA! arată tuturor că nu este doar o mămică fericită, ci și una foarte sexy. Soția lui Cabral a purtat ținute specifice anilor 80, care i-au îmbrăcat perfect formele fără cusur.

Foto: Facebook

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton