Cine este Alexandru Abagiu. Este noul jurat de la Bravo, ai Stil!

 Oana Pantazi
.

Cine este Alexandru Abagiu. Alexandru Abagiu este cunoscut dinainte de a participa la America Express sau de a fi jurat la emisiunea Bravo, ai Stil!. Este unul dintre cei mai cunoscuți make-up artiști din țara noastră, iar acum face parte din proiectul de la Kanal D. Iată ce nu știai, însă, despre Alexandru Abagiu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Alexandru Abagiu nu este designer, cum s-ar putea crede, ci cel mai cunoscut make-up artist român. De-a lungul carierei, a realizat mai bine de 15.000 de machiaje și astăzi este National Make up Artist pentru Lancôme. De asemenea, noul jurat de la Bravo, ai Stil! a lucrat cu zeci de nume sonore din showbiz și dă dovadă de profesionalism de fiecare dată.

abagiu-3abagiu-3

Citește și: De ce i-a cerut o vedetă lui Alexandru Abagiu să o machieze cu 3 zile înainte de nuntă: „Stătea într-un pat, cu aerele condiționate deschise'

Citește și: Alexandru Abagiu este noul jurat la Bravo, ai stil!, alături de Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu

Citește și:Cum arată și cu ce se ocupă Bianca Pop, ispita de la Insula iubirii care nu ieșea din casă fără 1000 de euro. Este de nerecunoscut: „O să vezi cine sunt eu și o să…’

Citește și:Însărcinată în șapte luni, Daniela Crudu vrea să-și pună implanturi fesiere. A consultat deja un medic estetician

Alexandru Abagiu- carieră

E greu de crezut că, în România, cineva reușește să câștige sume impresionante din arta machiajului și, mai mult, este și unul dintre profesioniștii apreciați peste hotare. Alexandru Abagiu și-a făcut debutul în industria fashion acum mai bine de 20 de ani ani, pe vremea când încă nici nu exista noțiunea de make-up artist, și până acum i-au trecut prin mâini sute de femei frumoase, care au pășit pe catwalk sau pe covorul roșu purtând semnătura lui personală.

Totul a început încă de când era la grădiniță, atunci când a descoperit pictura. La 16 ani deja lucra pentru diferite reviste din țară, iar la 18 mergea la festivalurile de modă.

„Prima mea amintire legată de desen și arte plastice a fost grădinița. Acolo ne-au pus să pregătim felicitări pentru ziua mamei și am reușit să construiesc tridimensional felicitarea mamei', a mărturisit noul jurat de la „Bravo, ai stil!'

Primele sale modele au fost colegele de clasă

Primele sale modele foto au fost colegele sale de clasă, pe care le-a convins să-i pozeze, însă când a realizat că rezultatul nu seamănă cu cel din revistele de specialitate, Alexandru Abagiu s-a apucat să le machieze. Înarmat cu primul catalog personal, artistul a început să bată pe la uși. Așa a fost acceptat de firma de produse cosmetice Dumarex și a ajuns să urmeze cursurile de inițiere în machiaj la Chanel, fiind, de altfel, unicul make-up artist român atestat la renumita casă. Restul e istorie…

Trusa de make-up a lui Alexandru Abagiu cântărește 15 kilograme

Make-up artistul are o trusă de machiaj impresionantă, ce conține nu mai puțin de 128 de pensule și cântărește 15 kilograme, trusă care îl însoțește peste tot – la ședințe foto, prezentări de modă, spoturi publicitare și videoclipuri. Totul a început de la pasiunea pentru pictură, unde a câștigat premii importante la ocncursuri internaționale, apoi pentru fotografie, însă nevoia de adrenalină l-a împins, treptat, spre lumea modei… „Îmi plăcea mult să pictez, dar intervenise o oarecare monotonie în ceea ce făceam. În plus, îmi doream să devin cunoscut în lumea modei. Eram înnebunit după prezentările de modă, după podiumurile acelea interminabile, iar toata nebunia și agitația din culise mă captivau, pur si simplu”, povestea Alexandru Abagiu, citat de adevărul.ro.

Alexandru Abagiu – Asia Express

După ce a lucrat cu nume sonore atât din țara noastră, cât și de peste ocean, Alexandru Abagiu a acceptat provocarea de participa la America Express. Chiar dacă nu a ajuns până în marea finală, juratul de la Bravo, ai Stil! s-a arătat fericit că a participat la o astfel de emisiune.

„Așa cum am spus de la începutul show-ului, am venit acolo ca să jucăm jocul acesta, pentru noi a fost mai important ca orice să jucăm. Atât timp cât a fost joc, a fost bine pentru noi. În momentul în care jocul s-a oprit cred că s-a văzut pe fața noastră cât de dezamăgiți am fost!vedere. Vremea era total diferită. Eram ba la periferie, ba în centru, ba ieșeam în afara orașului Taichung. În unele locuri era vreme bună, în altele ploua torențial, în unele locuri bătea vântul. A fost o furtună care a cuprins dubios tot orașul și inevitabil a afectat toate cele trei echipe intrate în cursa pentru ultima șansă. Când eram la probe parcă mergeau lucrurile, pracă ținea vremea cu noi într-un fel sau altul, dar când trebui să facem autostopul începea să plouă torențial. Nu o spun ca pe o scuză, ci doar relatez situația', a spus Alex Abagiu.

Alexandru Abagiu – bani

Tânărul este unul dintre cei mai apreciați make-up artiști din România și s-a ocupat de aparițiile unor vedete precum Loredana Groza, Delia, Dana Budeanu, Mihaela Rădulescu și Andreea Raicu. Multă vreme s-a speculat că o vizită în salonul acestuia este foarte costisitoare, însă, acum, Alex Abagiu a lămurit și acest aspect.

„Nu costă atât de mult cum poate se zvonește. Prețurile sunt ceva ce nu mi-a făcut plăcere să menționez, nu e ceva ce menționez constant în contextul muncii mele. Sunt publice, pot fi căutate, accesate pe site-ul salonului în care lucrez, deci nu e un secret. Cifrele aruncate pot fi seducătoare. Însă, niciodată nu am primit satisfacție de la cifre, am primit satisfacție de la zâmbetul persoanelor cu care lucram. Dacă înmulțim 3500-4000 de dolari cu 12 luni ajungem la o sumă destul de frumoasă pentru momentul respectiv (2010). Astăzi mult mai mult’, a explicat Alexandru Abagiu.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton