Drama neștiută a Deei Maxer. Nu mai poate avea copii: "A fost o hemoragie neașteptată și..."

 Dumba Gabriela
.

Deea Maxer a primit o veste tristă după cea de-a doua neștere. Au apărut complicații și din cauza unei hemoragii neașteptate, care a fost operată mult prea târziu, soția lui Dinu Maxer nu mai poate face copii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Deea și Dinu Maxer au visat dintotdeauna să aibă o familie mare, însă nu mai poate fi vorba despre al treilea copil. Cel puțin nu unul al lor pentru că medicii îi interzic Deei să mai rămână însărcinată. Cântăreața a trecut prin momente grele după a doua naștere, în octombrie 2019, când au apărut complicații pe masa de operații.

23755738_1484340948286065_4809882207323606541_n23755738_1484340948286065_4809882207323606541_n

„Nu se mai poate din punct de vedere medical. Ne rezumăm la doi, avem perechea perfectă pe care eu mi-am dorit-o întotdeauna. Dinu nu a avut încotro. Ne bucurăm de ei și îi creștem în continuare.', a transmis Deea Maxer.

„Am avut complicații la naștere. Am trecut printr-un scenariu prin care nu credeam că o să trec. În timpul operației au fost niște lucruri neprevăzute. A fost o hemoragie neașteptată și abia într-o oră și jumătate a fost operată. Eu nu o să mai pot să am o altă sarcină.', a declarat Deea Maxer.

Citește și: Cristina Ciobănașu, adevăruri nespuse la 4 luni de la despărțirea de Vlad Gherman:'Merg la psiholog, plângeam ori de câte ori…'/ EXCLUSIV

Citește și: Daniela Iliescu și Culiță Sterp și-au adus bebelușul acasă.Primele imagini din camera copilului

Citește și: Oana Roman, primele declarații după ce s-a împăcat cu Marius Elisei:„Noi împreună am fost și când…’

Ce s-a întâmplat cu Deea Maxer la a doua naștere

În timpul operației de cezariană, Deea a avut o hemoragie internă, pe care medicii s-au chinuit să o opreasă minute bune. Din păcate, în urma acestui incident artista nu mai poate avea copii.

„Mă așteptam să nu fie o operație ușoară, mai ales că aveam varice interne. Am intrat în sală, m-au dezbrăcat, m-au urcat pe masa de operație. M-au conectat la aparate. M-au întins pe pat, nu mi-am mai simțit picioarele… Mi s-au spart varicele de pe organele interne. Am avut o hemoragie. Au lucrat doi medici plus domnișoara rezidentă. Aveam la un moment dat opt pense în burtă. Mi-aduc aminte că mă gândeam cât mai durează. Într-un final, m-au cusut. Dinu a ieșit din sală. M-au dus apoi la Reanimare.', a precizat Deea Maxer.

Deea Maxer a pierdut o sarcină

În urmă cu mai mult timp, ea a dezvăluit că a pierdut o sarcină înainte de a deveni mămică și a-l aduce pe lume pe fiul ei, Andreas.

„Am lacrimi in ochi, a spus Deea Maxer la Teo Show. „Am mai fost aici si acum opt ani si ne-am rugat sa avem un copil. Inainte sa il avem pe Andreas si dupa ce pierdusem o sarcina inainte. Acum ne-am intors aici si ne intrebam ce altceva am putea sa mai cerem, a adaugat Deea la Kanal D.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton