Ce sfat a primit Adela Popescu de la tatăl ei, înainte de a treia naștere: "Vă trec tinerețile, așa că..."

 Dumba Gabriela
.

Adela Popescu se află pe ultima sută de metri cu cea de-a treia sarcină! Înainte de a deveni de trei ori mamă de băiat, actrița a primit un sfat important de la tatăl ei, care a amuzat-o într-atât încât l-a postat pe Instagram. Socrul lui Radu Vâlcan se arată îngrijorat de densitatea numerică din familia fiicei lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În orice moment, Adela Popescu poate naște și face ultimele pregătiri pentru a-l întâmpina în viața ei și a lui Radu Vâlcan pe băiețelul cu numărul trei. Glumele prietenilor pe tema copiilor din familia Vâlcan, respectiv că urmează încă unul, până când vor „nimeri” și o fetiță, l-au speriat pe tatăl Adelei Popescu.

12-13-vedete-adela-si-valcan12-13-vedete-adela-si-valcan

Adela Popescu a povestit pe Instagram că a fost sunată la prima oră a dimineții de tatăl ei care a sfătuit-o să se oprească la cei trei copii pe care îi are și să nu mai facă altul.

„M-a sunat tati de dimineata.
Dar inainte de asta sa va explic putin contextul. In perioada asta tatal meu este la Susani ca inteleg ca are niste chestii de rezolvat cu gospodaria noastra de acolo. 🙂 Asa… sa revin. Ma suna pe la 9:00: -Ai vazut, tata, ce glicemie buna am?
Imi trimisese pe la 6:30 poza cu valoarea.
-Da, e super, dar de ce crezi ca e asa buna?

-Pai de la ciorba de stir, tata. Mi-am facut o oala mare si de trei zile numai de-aia mananc.
-Bravo. Zic. Si acum ce faci? Sper ca stai in casa, ca e cald rau.
-Eee, e toropeala, tata, dar trebuie sa termin cazanu’ asta.
-Faci cu cazanu’? Pai din ce fructe?
-Fac niste tuica din vin.
Nu am reactionat la asta, ca efectiv imi parea atat de stranie informatia incat am preferat sa ma fac ca nu am auzit-o.
-Auzi, tata, ca demult ma tineam sa iti zic.
-Te rog, raspund eu, usor tematoare dupa tonul vocii lui.
-Nu mai faceti, tata, copii! Gata, va ajung trei. Ca va trec tineretile!
Pauza…..

-Si m-am gandit si la nume pentru flacau’ asta mic. Ce zici de Ilie? Ilie Valcan.
Nu am apucat sa ii raspund ca l-a strigat un vecin sa ii spuna ca trece o masina cu pepeni pe strada.',
a scris Adela Popescu pe Instagram alături de o poză cu părinții ei.

Citește și: Metoda neobișnuită prin care actorul Dorel Vișan s-a vindecat de hepatită cronică virală, stadiu grav: „Virușii mi i-am imaginat ca pe nişte…'

Citește și: Cum s-a hotărât Emilia Popescu să devină actriță: „Părinții s-au speriat. E greu, ca femeie'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a cerut-o Cătălin Moroșanu în căsătorie pe soția lui, după 8 ani de relație: „O aveam deja pe Natalis'/ EXCLUSIV

Radu Vâlcan, emoționat înainte de venirea pe lume al celui de-al treilea băiat

Radu a mărturisit că abia așteaptă să-și vadă cel de al treilea copil, căci a mai rămas foarte puțin timp până când o să vină pe lume noul membru al familiei.

'Suntem extrem de nerăbdători, deja am intrat în febra pregătirilor, avem emoții, copiii la fel, în rest așteptam, ne pregătim așa cum ne-am pregătit și în cazul celorlalți doi copii.

Eu am emoții pentru că de la control la control, în ultima perioadă mergem destul de des la control, încep să intru în atmosferă, văd copilașul acolo, că îl pot vedea', a spus Radu Vâlcan la Antena Stars.

Cum a început relația dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan

Povestea lor de dragoste a început în urmă cu aproximativ 11 ani, iar acum urmează să devină părinți pentru a treia oară.

Cu puțin timp în urmă, Adela Popescu și Radu Vâlcan ne-au vorbit despre începutul relației lor, au explicat de ce au evitat să se afișeze împreună la începutul relației și ne-au spus cum au ajuns să aibă o legătură atât de puternică.

„Am repetat și am filmat foarte mult împreună până să-mi dau seama că Adela îmi provoacă insomnii, că nu mă pot odihni gândindu-mă la ea, că mă face să uit de oboseală, că mă revigorez în preajma ei. La un moment dat, mi-am dat seama că sunt îndrăgostit, pur și simplu.

Aș putea să zic că a fost cea mai pură, inocentă, plină de profunzime perioadă din viața mea. Iată, acum, după ani și ani, îi dedic fiecare ritm/pace/performanță obținute în fiecare dimineață la jogging.”, a povestit Radu Vâlcan pentru VIVA!.

Primul sărut…

„Sărutul acela „furat pe holurile de la Buftea, când ne-am întâlnit în drum spre repetiții, eram doar noi doi, o mâncam din priviri, înnebuneam când apărea, mă fâstâceam când o vedeam și mă încurcam în replici când ne uitam unul la celălalt…”, a mai povestit Radu.

„Eram foarte îndrăgostiți. Am plecat destul repede într-o vacanță în Bali împreună cu o gașcă de prieteni. Vacanța aceea a accelerat cumva lucrurile și ne-a ajutat să ne lămurim că ne place să ne trezim unul lângă celălalt. La întoarcere, ne-am mutat împreună.”, ne-a mai dezvăluit Radu Vâlcan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton